İşe özel Windows setup oluşturmak

Daha fazla  
Merhabalar;
İşimiz için özelleştirilmiş bir Windows ISO dosyası yapmak isterim. yaklaşık 100+ kullanıcı her kullanıcının kullandığı ortak 6-7 program var yeni kurulumlar yapıldığında bu tip uygulama program vb gibi ihtiyaçlar için extra zaman kaybetmeden kurulum oluşturmak düşüncesindeyim, bu yapıda Office programları, paylaşılan klasörler, ağdan çalışan erpler vb gibi birçok uygulama mevcuttur.

Bu mümkün müdür?
Mümkün ise en doğru metodu nasıldır acaba?

Merhabalar;
İşimiz için özelleştirilmiş bir Windows ISO dosyası yapmak isterim. Yaklaşık 100+ kullanıcı her kullanıcının kullandığı ortak 6-7 program var yeni kurulumlar yapıldığında bu tip uygulama program vb gibi ihtiyaçlar için extra zaman kaybetmeden kurulum oluşturmak düşüncesindeyim, bu yapıda Office programları, paylaşılan klasörler, ağdan çalışan erpler vb gibi birçok uygulama mevcuttur.

Bu mümkün müdür?
Mümkün ise en doğru metodu nasıldır acaba?

Kullanılan bilgisayarlar aynı model ise Backup alabilirsiniz.

Ben software oluşturmak istiyorum Backup zor.

Backup niye zor olsun cihazlar aynı ise bir tanesine kurulumu yapacaksın tertemiz sonra ashampo ile sistem yedeği alıp diğerlerine bu kalıptan atacaksın.
Ben çok yaptım gayet hızlı.
Sadece statik IP ve kullanıcı isimlerini yetkilerini değiştirip son kullanıcıya veriyorsun.
Bir PC'yi kurman 15 dk almıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı