darbeciboncuk
Femtopat
Daha fazla
Kütüphane kafe gibi bir yere işe başladım, normalde arkadaşlarımla dışarıdayken bile hayvan gibiyiz, asla utanmam. İşe girdiğim yerde çalışanlar saygılı, istediğimiz zaman oturup telefona bakabiliyoruz, iş yoksa gayet rahat. İş ilk günümdü bugün, iş versinler diye bekliyorum, bütün gün boş takıldım. İnsanlar da çok nazik, çalışanlar da saygılılar. Onlar önceden beridir burada oldukları için dolayısıyla aşırı da rahatlar birbirlerine karşı ama onların aşırı öz güvenli oluşu benim öz güvenimi bastırıyor. Bir de şöyle ufaktan halk insanı gibi bir çalışan olsa rahat rahat sohbet edeceğim ama çok kasılıyorum. Yardım etmeye çalışıyorum, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum ama yok. Sanırım ilk iş günüm diye çok iş yüklemek istemediler diyeceğim ama kütüphane kısmında çalışıyorum, yapacak işte yok. Resmen oturarak asgari ücret alıyorum. Bir de her şey çok belirsiz. Bu çalıştığım işten hiçbir şey anlamadım ne yapmam gerektiğine dair ama çok utanıyorum işte. Ne yapabilirim? Çalışanların özgüveni fazla yüksek, benimkini bastırıyor, kafa dengi olan da yok, o yüzden de geriliyorum, çekiniyorum. Nasıl yeneceğim bunu? (Erkek değilim) Çalıştığım iş ortamı da resmen beden hocası çocuklara serbest kalın demişte herkes kendi halinde gibi resmen. Yoksa ben yeni geldim diye mi? Tam anlamadım, çok da aşırı stres oldum.
Son düzenleyen: Moderatör: