İshal olan kedi yavrusuna ne yapılmalı?

memol1221

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, benim 7-8 aylık british ve tekir kırması yavru bir kedim var. İki üç gün önce çok iyi durumda olan kedim yemeden içmeden kesildi ve sürekli sarı kusmaya başladı. Bizden habersiz yediği bir şeyin dokunduğunu düşündüm. Bir gün sonra kedimin hareketsiz bir şekilde yatakta zar zor nefes aldığını fark ettim. Vakit kaybetmeden kucağıma alıp hemen veterinere götürdüm. Bir gece boyunca orada kaldı. Antibiyotikler yapıldı serumlar takıldı. Veteriner eve gidebilir dedi ve kedimi eve getirdim. Fakat kedim tam olarak iyileşmiş değildi. Önceki durumundan biraz daha iyiydi fakat yine de halsizdi. Bugün ise bir iki kere kanlı ve fışkırır bir şekilde kusup, sadece bir kere de kanlı ve ishal biçimde tuvaletini yaptı. Ondan sonra kusması bitti bir daha kusmadı fakat ishali normal dışkılı ve kansız bir şekilde devam ediyor. Bu normal midir?

Eklemeyi unuttuğum bir şey var. Kedim yemek yiyip su içmek istiyor fakat yapamıyor. Bu yüzden ben kaşıkla su içirip yemeğin suyundan içiriyorum. Yutarken biraz zorluk yaşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı