K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #11 Baran0141 dedi: Nereye bağışladı? Genişletmek için tıkla... Beceremedi. Sonra da scam sandı chat'te de yazan birkaç akılsız yüzünden. Ahbap'a bağış attırmaya çalışıyorlar. HasanAbi de yardımcı oluyor. Softgiving setup hazırlanıyordu en son. Ondan sonra atacak. Charaa dedi: Ben izlerken yapamıyordu Jaho anlatmaya çalışıyordu. Biraz önce girdim yayına FIFA oynuyor. Yapabildi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Başlık yanlış bilgi(düzeltildi).
Baran0141 dedi: Nereye bağışladı? Genişletmek için tıkla... Beceremedi. Sonra da scam sandı chat'te de yazan birkaç akılsız yüzünden. Ahbap'a bağış attırmaya çalışıyorlar. HasanAbi de yardımcı oluyor. Softgiving setup hazırlanıyordu en son. Ondan sonra atacak. Charaa dedi: Ben izlerken yapamıyordu Jaho anlatmaya çalışıyordu. Biraz önce girdim yayına FIFA oynuyor. Yapabildi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Başlık yanlış bilgi(düzeltildi).
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #12 Zeu5 dedi: Ayrıca kendisi şu an canlı yayında konu ile yakından ilgileniyor, Jahrein ile konuşuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vallahi Deli'de olsa seviyorum bu adamı.
Zeu5 dedi: Ayrıca kendisi şu an canlı yayında konu ile yakından ilgileniyor, Jahrein ile konuşuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vallahi Deli'de olsa seviyorum bu adamı.
misfit Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 348 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcılığı 7 Şubat 2023 #13 Henüz bağışı yapmadı. Jahrein anlattı ama anlamadı kendisi, HasanAbi nasıl bağış yapacağını anlatıyor şu anda.
Henüz bağışı yapmadı. Jahrein anlattı ama anlamadı kendisi, HasanAbi nasıl bağış yapacağını anlatıyor şu anda.
Zeu5 Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 908 Makaleler 9 Yer Kanada, Toronto 7 Şubat 2023 #14 misfit dedi: Henüz bağışı yapmadı. Jahrein anlattı ama anlamadı kendisi, hasanabi nasıl bağış yapacağını anlatıyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Speed Jahrein'e şu an 8000 dolar bağış yaptı ve daha sonra ahbap platformunda bağış yapacak.
misfit dedi: Henüz bağışı yapmadı. Jahrein anlattı ama anlamadı kendisi, hasanabi nasıl bağış yapacağını anlatıyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Speed Jahrein'e şu an 8000 dolar bağış yaptı ve daha sonra ahbap platformunda bağış yapacak.
Efem Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 822 Yer Edirne, Uzunkopru Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #15 Mr. Beast'e dediğiniz gibi ulaştıralabilirse harika olur.