İşi bırakıp evden üniversiteye çalışmak mantıklı mı?

Glarious0

Hectopat
Sizce işi bırakıp evde üniversiteye çalışmak mantıklı mı? bir çok kişiden üniversiteye kesinlikle gitmem gerektiğinin tavsiyelerini aldım. YD için de hayalim var. Kendimi her yönden geliştirip büyüyünce YD yaşamak istiyorum. Şimdiden planımı yaptım. Daha bugün Ankara'daydım. farklı şehirler farklı yerler görmeyi ve gezmeyi seviyorum. Bilgisayarlarla ilgili bir bölüm istiyorum. Bilgisayar ile bilgi ve ilgim var. Yazılım' a hevesliyim KOMEK kursları varmış ücretsiz onlara gidip Yazılım'la uğraşmak istiyorum bunun için ne tavsiye edersiniz bana? şuan aklım askerliğimi yapıp YD gitmekle bunun için para biriktirmeye başladım. Hedeflerimi ve neler yapacağımı bende bilmiyorum. Ama şuan hedefim YD galiba.

@Park Müdürü Benson Hocam sizin bilgilerinize ihtiyacım var ne önerirsiniz bana?

Nispeten mantıklı, eğer iyi bir bölüm iyi bir üniversite düşünüyorsan veya açık öğretim istiyorsan olabilir. Yurt dışına çıkarsan bu iş biter ama risk alacaksın, çıkamazsan ortada kalabilirsin.

Hocam şuan AÖL deyim. Bu iş biter dediğiniz tam olarak ney ortada kalmak işsiz kalmak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…