burakucar123 Megapat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar merhaba. Notebook' umu alalı 1 ay oldu performans açısından bir sıkıntısı yok. Önce CS:GO daha sonra Battlefield: Bad Company 2 oynadım. Sıcaklıklar biraz fazla geldi bana sizce nasıldır?
Arkadaşlar merhaba. Notebook' umu alalı 1 ay oldu performans açısından bir sıkıntısı yok. Önce CS:GO daha sonra Battlefield: Bad Company 2 oynadım. Sıcaklıklar biraz fazla geldi bana sizce nasıldır?
burakucar123 Megapat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #3 Evet iki oyun da yüksek ayarlarda. Bir de fan modu da otomatikteydi turbo moda almamıştım.
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 9 Aralık 2014 #4 Laptop için gerçekten çok çok normal sıcaklıklar.
A Ahmett Ziyaretçi 9 Aralık 2014 #5 burakucar123 dedi: Evet iki oyun da yüksek ayarlarda. Bir de fan modu da otomatikteydi turbo moda almamıştım. Genişletmek için tıkla... Daha ne totem yapıyorsun kendi kendine.
burakucar123 dedi: Evet iki oyun da yüksek ayarlarda. Bir de fan modu da otomatikteydi turbo moda almamıştım. Genişletmek için tıkla... Daha ne totem yapıyorsun kendi kendine.
burakucar123 Megapat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #6 Turbo açınca da en fazla 88 oldu. Bence daha düşük olması gerekirdi sizce de öyle değil mi?