D Death Hectopat Katılım 25 Mayıs 2013 Mesajlar 151 1 Haziran 2013 #1 -Isı değerlerini doğru ölçen kaliteli bir program önerisi yapabilir misiniz? -Ayrıca Kaliteli her türlü program önerilerinizi bekliyorum günlük kullanımda gerekli olacak kullandığınız.
-Isı değerlerini doğru ölçen kaliteli bir program önerisi yapabilir misiniz? -Ayrıca Kaliteli her türlü program önerilerinizi bekliyorum günlük kullanımda gerekli olacak kullandığınız.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Haziran 2013 #2 Isı için aida64, Logitech ayarları için googlede videolarda arayabilirsin. Günlük kullanılan CCleanerden başka temizlik aracı tavsiye etmiyorum, prof. olanlar ve gereklilik durumunda ne yapılacağını bilir.
Isı için aida64, Logitech ayarları için googlede videolarda arayabilirsin. Günlük kullanılan CCleanerden başka temizlik aracı tavsiye etmiyorum, prof. olanlar ve gereklilik durumunda ne yapılacağını bilir.