karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 25 Kasım 2023 #1 Daha önce hiç düzleştirmedim. Saçım hafif dalgalı. Birkaç arkadaşım düzleştirsen daha iyi durur dedi. Denemek istiyorum fakat bildiğim kadarıyla maşa ile yapılıyor. Saçıma yüksek ısı uygulamak istemiyorum. Yapabileceğim başka bir şey var mı?
Daha önce hiç düzleştirmedim. Saçım hafif dalgalı. Birkaç arkadaşım düzleştirsen daha iyi durur dedi. Denemek istiyorum fakat bildiğim kadarıyla maşa ile yapılıyor. Saçıma yüksek ısı uygulamak istemiyorum. Yapabileceğim başka bir şey var mı?
Furkan Karagülle Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 583 Çözümler 6 Yer Amasya, Türkiye 25 Kasım 2023 #2 Elma sirkesi ile saçınızı durulayabilirsiniz.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 25 Kasım 2023 #3 Furkan Karagülle dedi: Elma sirkesi ile saçınızı durulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir problem olur mu? Kalıcı bir etki bırakır mı? 1 kez deneyip nasıl durduğuna bağlı devam etmeyi düşünüyorum.
Furkan Karagülle dedi: Elma sirkesi ile saçınızı durulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir problem olur mu? Kalıcı bir etki bırakır mı? 1 kez deneyip nasıl durduğuna bağlı devam etmeyi düşünüyorum.
Furkan Karagülle Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 583 Çözümler 6 Yer Amasya, Türkiye 25 Kasım 2023 #4 karul dedi: Bir problem olur mu? Kalıcı bir etki bırakır mı? 1 kez deneyip nasıl durduğuna bağlı devam etmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Haftada 3 kez uyguluyorum. Bir kez denedikten sonra hep kullanacağınızı düşünüyorum.
karul dedi: Bir problem olur mu? Kalıcı bir etki bırakır mı? 1 kez deneyip nasıl durduğuna bağlı devam etmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Haftada 3 kez uyguluyorum. Bir kez denedikten sonra hep kullanacağınızı düşünüyorum.