Işık sızması derecesi normal mi?

Havenn

Hectopat
Monitör
Acer Nitro RG241yp
Monitörüm Acer Nitro RG241yp.

Fotoğrafta gördüğünüz derecede ışık sızması var. Sizce iade etmeli miyim? 6 gün once falan aldım, ilk başta çok dikkatimi çekmiyordu ama sonradan nedense çok gözüme gelmeye başladı.

Dosya Ekleri

• 20221031_032425.jpg
    236,7 KB · Görüntüleme: 264

Ben olsam iade ederdim, normal değil bence.

Yeni aldıysanız acilen iade edin.

Pckolikten almıştım mail attım umarım kabul ederler. 9 gün geçmiş aldıgım günden.

Şu an fark ettim panelde yamukluk da var. Bana iade bir ürün mü kakaladılar acaba

Dosya Ekleri

• IMG-20221031-WA0032.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 214
Son düzenleme:
Pckolikten almıştım mail attım umarım kabul ederler. 9 gün geçmiş aldıgım günden.

Şu an fark ettim panelde yamukluk da var. Bana iade bir ürün mü kakaladılar acaba

Hocam aynı monitörü bende aldım aynı ışık sızması ve yamukluk bende de var ne yaptınız? İade aldılar mı ben de yazdım ama.

Hocam aynı monitörü bende aldım aynı ışık sızması ve yamukluk bende de var ne yaptınız? İade aldılar mı ben de yazdım ama.

Ben aradım gönderin teknik serviste bakalım dediler. Ben de 14 günlük iade hakkımı kullanabilir miyim dedim onu da kullanabilirsiniz dediler. Bugün gönderdim, şahsen bu fiyata bu kalitede monitör de yok o yüzden ne yapacağımı bilemedim. En kötü iade eder gider ASUS'un IPS olan 165 Hz'lik TUF modelini alırım 300-400 TL ekleyerek. En azından sıkıntı çıktığında Hepsiburada'dan direkt iade edilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…