5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 3 Nisan 2023 #11 Oled dışında hepsinde olacak şey.
Düşün ve Bul Decipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #12 Algoritmik dedi: Hocam şans mı etken cidden? Işık sızması var bariz 1 hafta önce aldım bir de. İade yapmaları gerekiyor en azından üst düzey bir cihazda alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hayır iade için şansını dene demiyorum. Yeni gelen cihazında sızma olmaz umarım diye şansını dene diyorum
Algoritmik dedi: Hocam şans mı etken cidden? Işık sızması var bariz 1 hafta önce aldım bir de. İade yapmaları gerekiyor en azından üst düzey bir cihazda alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hayır iade için şansını dene demiyorum. Yeni gelen cihazında sızma olmaz umarım diye şansını dene diyorum
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.332 Çözümler 6 3 Nisan 2023 #13 Düşün ve Bul dedi: Hayır iade için şansını dene demiyorum. Yeni gelen cihazında sızma olmaz umarım diye şansını dene diyorum Genişletmek için tıkla... Hocam kesin iade yapabilirim değil mi? Genel anlamda memnun değilim, vatandan almıstım 1 buçuk hafta oldu. Kesin iade yapmak istiyorum.
Düşün ve Bul dedi: Hayır iade için şansını dene demiyorum. Yeni gelen cihazında sızma olmaz umarım diye şansını dene diyorum Genişletmek için tıkla... Hocam kesin iade yapabilirim değil mi? Genel anlamda memnun değilim, vatandan almıstım 1 buçuk hafta oldu. Kesin iade yapmak istiyorum.