2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 12 Ekim 2022 #1 Rampage SLAYER KB-R11 Siyah USB Tuş Aydınlatmalı Makrolu US Q Gaming Klavye www.rampage.com.tr Bu klavyeye sahibim ve hiç aydınlatma animasyonu yok. Sadece renkler değişiyor. Bu klavyeye farklı animasyonlar atamak mümkün mü? Nasıl yapabilirim?
Rampage SLAYER KB-R11 Siyah USB Tuş Aydınlatmalı Makrolu US Q Gaming Klavye www.rampage.com.tr Bu klavyeye sahibim ve hiç aydınlatma animasyonu yok. Sadece renkler değişiyor. Bu klavyeye farklı animasyonlar atamak mümkün mü? Nasıl yapabilirim?
omerdesouza Megapat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 369 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #2 Maalesef dostum ARGB değil RGB desteği var sadece klavyede...
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #3 Üçüncü bir part yazılımla yapılabildiğini hiç duymadım. Destek neyse ürün o kadardır. Çünkü böyle bir yazılım olsa düz klavye alır program atardık. Anlamı kalmazdı piyasada bulunmalarının.
Üçüncü bir part yazılımla yapılabildiğini hiç duymadım. Destek neyse ürün o kadardır. Çünkü böyle bir yazılım olsa düz klavye alır program atardık. Anlamı kalmazdı piyasada bulunmalarının.