OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 15 Ağustos 2020 #1 Işıklı lensi nereden alabilirim? Gözümüzde şeffaf lens taktık mesela, o bir renkde yanabilecek. Renkli lens taktığımızdaki gibi değil, Öylede varsa olur. tamamı ışık yancak gibi bir şey. Anladınız işte.
Işıklı lensi nereden alabilirim? Gözümüzde şeffaf lens taktık mesela, o bir renkde yanabilecek. Renkli lens taktığımızdaki gibi değil, Öylede varsa olur. tamamı ışık yancak gibi bir şey. Anladınız işte.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.373 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #2 Eğer gerçekten ışıktan bahsediyorsanız sanmıyorum. Gözünüzü yakacaktır.
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #3 SHER-LOCKED dedi: Eğer gerçekten ışıktan bahsediyorsanız sanmıyorum. Gözünüzü yakacaktır. Genişletmek için tıkla... Cosplay'de yapıyorlardı. Bulursam atarım. Son düzenleme: 15 Ağustos 2020
SHER-LOCKED dedi: Eğer gerçekten ışıktan bahsediyorsanız sanmıyorum. Gözünüzü yakacaktır. Genişletmek için tıkla... Cosplay'de yapıyorlardı. Bulursam atarım.