Marlon07011 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 78 5 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Monster RGB mouse padim vardı ama memnun değilim ve değiştirmek istiyorum. Büyük ve ışıklı bir şey istiyorum. Ne almalıyım? Işık bir kriter mi diye soracaklara söylüyorum, evet. Önerirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Merhaba. Monster RGB mouse padim vardı ama memnun değilim ve değiştirmek istiyorum. Büyük ve ışıklı bir şey istiyorum. Ne almalıyım? Işık bir kriter mi diye soracaklara söylüyorum, evet. Önerirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.
darannn Picopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #2 Bunu önerebilirim. Steelseries fanboy'u değilim bu arada. SteelSeries QcK Prism Cloth M Gaming Mouse Pad | ITOPYA SteelSeries QcK Prism Cloth M Gaming Mouse Pad En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSMP63825 ITOPYA'da. www.itopya.com
Bunu önerebilirim. Steelseries fanboy'u değilim bu arada. SteelSeries QcK Prism Cloth M Gaming Mouse Pad | ITOPYA SteelSeries QcK Prism Cloth M Gaming Mouse Pad En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSMP63825 ITOPYA'da. www.itopya.com
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 SteelSeries'in ürününü satın alın.