xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 8 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, önceki konu da anakartı sordum. Şimdide bataryayı soracağım. Isıl işlem ile sökülen telefon kapağı bataryaya zarar verir mi?
Arkadaşlar, önceki konu da anakartı sordum. Şimdide bataryayı soracağım. Isıl işlem ile sökülen telefon kapağı bataryaya zarar verir mi?
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 8 Eylül 2023 #2 xanax32 dedi: Arkadaşlar, önceki konu da anakartı sordum. Şimdide bataryayı soracağım. Isıl işlem ile sökülen telefon kapağı bataryaya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Başka türlü sökebileceğinizi düşünüyor musunuz?
xanax32 dedi: Arkadaşlar, önceki konu da anakartı sordum. Şimdide bataryayı soracağım. Isıl işlem ile sökülen telefon kapağı bataryaya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Başka türlü sökebileceğinizi düşünüyor musunuz?
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 8 Eylül 2023 #3 Çok uzun süre tutulmadıysa bir şey olmaz. Hocam çok kafaya takmayın kapağı açılmayan hemen hemen her telefon zaten böyle açılıyor.
Çok uzun süre tutulmadıysa bir şey olmaz. Hocam çok kafaya takmayın kapağı açılmayan hemen hemen her telefon zaten böyle açılıyor.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 8 Eylül 2023 #4 xanax32 dedi: Arkadaşlar, önceki konu da anakartı sordum. Şimdide bataryayı soracağım. Isıl işlem ile sökülen telefon kapağı bataryaya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Düzgün bir yerde yapılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum.
xanax32 dedi: Arkadaşlar, önceki konu da anakartı sordum. Şimdide bataryayı soracağım. Isıl işlem ile sökülen telefon kapağı bataryaya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Düzgün bir yerde yapılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 İşi iyi bilen biri yaparsa bir şey olmaz.