benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 9 Şubat 2023 #21 Neko dedi: Çocuk korkutulur en fazla. E-devlet'den üzerinize şirket açmayı vs. kapatabiliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Şirket açabilecek yetkiye sahip yaşta değilim diye biliyorum .
Neko dedi: Çocuk korkutulur en fazla. E-devlet'den üzerinize şirket açmayı vs. kapatabiliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Şirket açabilecek yetkiye sahip yaşta değilim diye biliyorum .
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #22 benmuhammed dedi: Şirket açabilecek yetkiye sahip yaşta değilim diye biliyorum . Genişletmek için tıkla... Açamaz zaten öyle bir şey yok.
benmuhammed dedi: Şirket açabilecek yetkiye sahip yaşta değilim diye biliyorum . Genişletmek için tıkla... Açamaz zaten öyle bir şey yok.
LightFlix Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx550 i7 9700k 500 GB SSD ASUS ROG B365F Cinsiyet Erkek Meslek YouTuber(yakinda) 12 Eylül 2025 #23 261980 dedi: Sahte polis ihbarları, SMS bomb, eve sipariş vs. Genişletmek için tıkla... Polis 1 kere geldikten sonra olayı öğrenince kontrol eder sonra daha da gitmez ve eve sipariş için normal numara kullanmazlar çoğunlukla bu yüzden sanal numara alır ve o sanal numaralarda zaten Yemeksepeti gibi yerlerde yasaklı.
261980 dedi: Sahte polis ihbarları, SMS bomb, eve sipariş vs. Genişletmek için tıkla... Polis 1 kere geldikten sonra olayı öğrenince kontrol eder sonra daha da gitmez ve eve sipariş için normal numara kullanmazlar çoğunlukla bu yüzden sanal numara alır ve o sanal numaralarda zaten Yemeksepeti gibi yerlerde yasaklı.