İşimize yaramayacak ilginç bilgiler yazın

Makaleler
13
Daha fazla  
Ben başlıyorum:
LoL ve Dota oyunlarının yapımcısı aslında aynı kişidir. Önce Dota'yı yapmış, sonra da Riot Games tarafından fark edilip LoL'ü yapmıştır. Siz de buna benzer gereksiz, bir işimize yaramayacak bilgiler biliyorsanız yazın

CS ile ilgili benim de bildiğim bir bilgi var:
Valve, CS oyunlarından biri için 4 farklı firma ile çalışmış. Birisi projeyi vermemiş, birisinin CEO'su anlaşma yapıldıktan 1 hafta sonra istifa etmiş, diğeri "Biz bunu yapamayız" diyip kabul etmemiş. 4. Firma ise vaktinde teslim etmiş. Ama bizim şu an oynadığımız CS'nin biraz daha eksik halini.

Hytale 2018'den beri planlanıp geliştirilmesine ve fragmanın 5 yıl önce yayınlanmasına rağmen oyun hala olası bir çıkış tarihiyle birlikte ortalıkta yok.

Gerçekten ilginç ve bir işimize yaramıyor. Konuya bağlı kaldığın için teşekkür ederim.

GTA vice City'de pizzacı motoruna bindiğiniz gibi görev verilir motordan inip tekrar binince normal bir motormuş gibi görevsiz kullanabilirsiniz.

GTA vice City'de pizzacı motoruna bindiğiniz gibi görev verilir motordan inip tekrar binince normal bir motormuş gibi görevsiz kullanabilirsiniz.
İlginçmiş. Ne yazık ki bende GTA olmadığı için deneyemeyeceğim

Mercedes-Benz'in 2 kurucusu vardır. Şirkete Mercedes isimini veren gotteib daimler, benz ismini veren ise carl Benz'dir. Mercedes ismi daimlerin kızının adıdır ve Mercedes kuzey yıldızı demektir.

Formula 1 adlı sporun adı, Kurallar dizini 1 demektir. 1950'lerde belli kuralları olmayan açık teker yarışlarını derlemek için bu kurallar yazılmıştır.

Bunu biliyordum ama yine de teşekkürler.

bir şey diyemem bilen vardır elbet.

BMW'nin logosu bavyera eyalet bayrağından gelir ve BMW'nin açılımı bavyera motor fabrikasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…