İşimize yaramayacak ilginç bilgiler yazın

Küçükken yiyeceğimiz yere düştüğünde 5 saniye içinde alıp yersek bir şey olmadığını söylerdik. Bunun üzerine deney yapıldığını ve 5 saniye kuralının uydurma bir teori olmadığı sonucuna varıldı.

Mercedes AMG'nin açılımı Aufrecht Melcher Grobaspach dır.

Counter Strike Global Offensive, Counter Strike:Source'nin konsol adaptasyonudur.

Counter-Strike serilerinin bomba kodu olan 7355608, 1337 alfabesi ile çevirildiğinde ortaya tessbob yazısı ortaya çıkar. Bu kelime set bomb kelimesinin bozulmuş hælidir.

Bal, reçel ve pekmez normal koşullarda bozulmaz. Bunun sebebi su icermemesidir. Su içermediği için bu maddelerin içinde mikroorganizmadir bakteridir ureyip zarar veremez. Dış etkenleri saymazsak tabii.

Watchdog serisi aslında Driver serisinin devam oyunları olarak planlanmıştır ama daha sonra çok alakasız bir yere gittiği için adını değiştirmişleridir.

Formula 1 adlı sporun adı, Kurallar dizini 1 demektir. 1950'lerde belli kuralları olmayan açık teker yarışlarını derlemek için bu kurallar yazılmıştır.
Bilmiyordum
BMW'nin logosu bavyera eyalet bayrağından gelir ve BMW'nin açılımı bavyera motor fabrikasıdır.
Gerçekten ilginçmiş

Biraz uydurma gibi geldi

Watchdog serisi aslında Driver serisinin devam oyunları olarak planlanmıştır ama daha sonra çok alakasız bir yere gittiği için adını değiştirmişleridir.
İlginçmiş gerçekten
Bal, reçel ve pekmez normal koşullarda bozulmaz. Bunun sebebi su icermemesidir. Su içermediği için bu maddelerin içinde mikroorganizmadir bakteridir ureyip zarar veremez. Dış etkenleri saymazsak tabii.
Bu da ilginçmiş
Bu bilgileri nereden alıyorsunuz hocam?

Bilmiyordum.

Gerçekten ilginçmiş.

Biraz uydurma gibi geldi.

İlginçmiş gerçekten.

Bu da ilginçmiş.

Bu bilgileri nereden alıyorsunuz hocam?

Orada burada görüyorum aa gerçek mi diye bakıyorum gerçek çıkınca, bunları başka boş bilgi isteyen insanlara anlatıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…