İsimsiz bir uygulama bilgisayarı kapatmayı engelliyor

berke007

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarı kapatırken açık olan bazı uygulamaların bilgisayarı kapatmayı engellediği uyarısı çıkar ve yine de kapat düğmesine basarak bilgisayarı kapatırız. Benim bilgisayarımda da isimsiz bir uygulama böyle bir uyarı veriyor. Bunu nasıl engellerim?

Merhaba, bilgisayarı kapatırken açık olan bazı uygulamaların bilgisayarı kapatmayı engellediği uyarısı çıkar ve yine de kapat düğmesine basarak bilgisayarı kapatırız. Benim bilgisayarımda da isimsiz bir uygulama böyle bir uyarı veriyor. Bunu nasıl engellerim?
Görev Yöneticisi'nden kapatabilirsiniz uygulamayı.

Artı -2 Eksi
Bilgisayarınızda Steam var mı?

görev yöneticisinde öyle bir uygulama gözükmüyor

var
Açıkçası bende de var steam açıkken kapattığımda 1-2 tane steam uygulaması ve isimsiz resmi bir fotosu olmayan bir şeyde kapanıyor.Ama steami kapatıp pc yi kapatınca herhangi bir uyarı vermeden kapanıyor.Sizde sağ alt taraftan steam çıkışı yapıp pc kapatırsanız muhtemelen çıkmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı