İsimsiz bir uygulama bilgisayarın kapanmasını engelliyor

Kaan5.5

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı yeniden başlayacaktım ama isimsiz bir uygulama bilgisayarın kapanmasını engelliyordu. Yine de kapat dedim ve bilgisayarımda Windows hazırlanıyor bilgisayarınızı kapatmayın yazıyordu, bir sıkıntı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı yeniden başlayacaktım ama isimsiz bir uygulama bilgisayarın kapanmasını engelliyordu. Yine de kapat dedim ve bilgisayarımda Windows hazırlanıyor bilgisayarınızı kapatmayın yazıyordu, bir sıkıntı var mı?
Keşke görev yöneticisinden bilgilerine baksaydınız. Şu an ne desek size yardımcı olabileceğimizi düşünmüyorum. Bir daha ki sefere görev yöneticisinden kapatmanıza engel olan uygulamanın bilgilerine göz atın.

Bazen arka planda gelişmeyi kaydetmeniz gereken uygulamalar kapanırken bu tarz bir uyarı verir. Arkadaşın yazdığı gibi steam de bir güncelleme alırken olabilir veya bir oyunu kapatmadan pc ye kapatmaya çalışırken olabilir

Bazen arka planda gelişmeyi kaydetmeniz gereken uygulamalar kapanırken bu tarz bir uyarı verir. Arkadaşın yazdığı gibi steam de bir güncelleme alırken olabilir veya bir oyunu kapatmadan pc ye kapatmaya çalışırken olabilir
Evet olabilir bazı MSİ uygulamaları da ekranda görünmeden durabiliyor. Her şey olabilir o yüzden yorum yapamıyorum. Diğer sefere görev yöneticisinden kontrol etmek daha iyi ve iç ferahlatıcı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı