bleakdampndead Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 531 Çözümler 1 Yer Karadeniz 11 Eylül 2023 #11 Negative Sir dedi: Para gönder kısmına tıklayıp kolay adres tanımla yazan yere tıklıyorsun, sana soruyor; telefon no, pasaport no, T.C. kimlik numarası, e-posta. Sende istediğini seçiyorsun ve işlem tamamdır. Genişletmek için tıkla... Görüntüsü hocam, işlem değil
Negative Sir dedi: Para gönder kısmına tıklayıp kolay adres tanımla yazan yere tıklıyorsun, sana soruyor; telefon no, pasaport no, T.C. kimlik numarası, e-posta. Sende istediğini seçiyorsun ve işlem tamamdır. Genişletmek için tıkla... Görüntüsü hocam, işlem değil
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 11 Eylül 2023 #12 bleakdampndead dedi: Görüntüsü hocam, işlem değil Genişletmek için tıkla... Hee konu aç etiketle beni öyle anlatayım buradan yazarsam olmaz. Çünkü başka konu oluyor.
bleakdampndead dedi: Görüntüsü hocam, işlem değil Genişletmek için tıkla... Hee konu aç etiketle beni öyle anlatayım buradan yazarsam olmaz. Çünkü başka konu oluyor.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 9 Yer İstanbul 11 Eylül 2023 #13 MrShizum dedi: Hiç oylesıne Anlamadım kanka mesela benim herhangi bir kartıma adres tanımlayarak isimsiz IBAN yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Sanırım Instagram'da dayı avı yapılacak.
MrShizum dedi: Hiç oylesıne Anlamadım kanka mesela benim herhangi bir kartıma adres tanımlayarak isimsiz IBAN yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Sanırım Instagram'da dayı avı yapılacak.
MrShizum Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #14 yigitbil1 dedi: Sanırım Instagram'da dayı AVI yapılacak. Genişletmek için tıkla... Hayir