pmetheus Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 186 Çözümler 2 Yer 41°18'14.1"N 81°54'06.1"W Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Ekran kartım aşırı ısınıyor. Ne yapmam lazım?
MuratPoly Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 pmetheus dedi: Ekran kartım aşırı ısınıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Termal macun sürebilirsin, ekran kartının fanlarını hızlandırabilirsin. En güzeli daha havadar bir kasa almak olabilir.
pmetheus dedi: Ekran kartım aşırı ısınıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Termal macun sürebilirsin, ekran kartının fanlarını hızlandırabilirsin. En güzeli daha havadar bir kasa almak olabilir.
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Ocak 2021 #3 Termal macun değiştirebilirsiniz. Kasanız hava almıyorsa kasa değiştirilebilir.
Efenural Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #4 Zorlayacak oyun oynamamalısın bir de ekran kartı modelini söylersen daha yardımcı oluruz bazı kartların kronik sorunları oluyor.
Zorlayacak oyun oynamamalısın bir de ekran kartı modelini söylersen daha yardımcı oluruz bazı kartların kronik sorunları oluyor.
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #5 Undervolt, fan hızını arttırma, kasaya yeni fan alma gibi seçenekleriniz var. Bu arada sıcaklıklar ne kadar ve hangi model?
Undervolt, fan hızını arttırma, kasaya yeni fan alma gibi seçenekleriniz var. Bu arada sıcaklıklar ne kadar ve hangi model?
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 6 Ocak 2021 #6 Kasa ve ekran kartı modeli ne?
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 6 Ocak 2021 #7 pmetheus dedi: Ekran kartım aşırı ısınıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Benim de işlemci ısınıyordu, kasanın kapağını açtım sıcaklık 10 derece etkili oldu.
pmetheus dedi: Ekran kartım aşırı ısınıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Benim de işlemci ısınıyordu, kasanın kapağını açtım sıcaklık 10 derece etkili oldu.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 6 Ocak 2021 #8 yigitalyksel dedi: Benim de işlemci ısınıyordu, kasanın kapağını açtım sıcaklık 10 derece etkili oldu. Genişletmek için tıkla... Odanın sıcaklığı mı arttı?
yigitalyksel dedi: Benim de işlemci ısınıyordu, kasanın kapağını açtım sıcaklık 10 derece etkili oldu. Genişletmek için tıkla... Odanın sıcaklığı mı arttı?
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 6 Ocak 2021 #9 WaiiXD dedi: Odanın sıcaklığı mı arttı? Genişletmek için tıkla... UQWD9IQWH9Q Biraz yanlış anlatmışım. İşlemcim 86 derecede dolaşıyordu kasanın kapağını açınca 70-75 arasında geziniyor sıcaklık.
WaiiXD dedi: Odanın sıcaklığı mı arttı? Genişletmek için tıkla... UQWD9IQWH9Q Biraz yanlış anlatmışım. İşlemcim 86 derecede dolaşıyordu kasanın kapağını açınca 70-75 arasında geziniyor sıcaklık.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 6 Ocak 2021 #10 pmetheus dedi: Ekran kartım aşırı ısınıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Termal macununu değiştirebilirsiniz, Fanları tozlansıysa temizleyebilirsiniz.
pmetheus dedi: Ekran kartım aşırı ısınıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Termal macununu değiştirebilirsiniz, Fanları tozlansıysa temizleyebilirsiniz.