Isınan Excalibur laptop nasıl soğutulabilir?

tolgahxt

Hectopat
Daha fazla  
4 yıl önce aldığım Excalibur laptop kullanıyorum. Genellikle 98 99 derece civarında oluyor. Sogutucu kullansam da pek etkisi olmuyor. Bunu geçirmek için ne yapmak lazim? Teknik servise falan gitsem ne yaptırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun ve oluşan tozu temizlersen büyük fayda görebilirsin.

4 yıl önce aldığım Excalibur laptop kullanıyorum. Genellikle 98 99 derece civarında oluyor. Sogutucu kullansam da pek etkisi olmuyor. Bunu geçirmek için ne yapmak lazim? Teknik servise falan gitsem ne yaptırabilirim?
Termal macun, cihazın altı açık olsun, bakım yaptırın. Clevo kasa olduğu için çok bir beklentiniz olmasın.

4 yıldır hiç fan temizliği, termal macun değişikliği falan yapılmamış ise yapılsa mükemmel olur eski haline geri döner

Termal macun yenileyin.

Fan temizliği yapılmalı sonrasında termal pedler değişmeli sonrasında termal macunlar yenilenmeli ve soğutucu ile kullanılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…