Isınan Huawei D15'e format attırmak mantıklı mı?

deim

Centipat
Daha fazla  
Huawei Matebook D15 modeli laptopuma 3 yıldır bakım yaptırmadım çok ısınıyor ve performansı çok düştü. Hem termal macun, fan değişimi gibi genel bir bakım yaptırmak hem de format attırmak istiyorum sizce format attırmalı mıyım? Bir de götürdüğüm bilgisayarcı 500TL istedi format için başka yerler de en az 300 istedi normal mi?

Format basit bir işlem sizde atabilirsiniz hocam çok pahalı o fiyatlar güzel bir temizlik sonrası temiz bir W11 Home kurabilirsiniz.

Birkaç video var ama tam bilmiyorum en doğrusu hangisidir atabilir misiniz? Bir de W11 yüklemiştim geçenlerde ama asla alışamadım ve pek sevmedim tekrar Windows 10 geçtim. Format sonrası da Windows 10 kurabilirim değil mi?

Birkaç video var ama tam bilmiyorum en doğrusu hangisidir atabilir misiniz? Bir de W11 yüklemiştim geçenlerde ama asla alışamadım ve pek sevmedim tekrar Windows 10 geçtim. Format sonrası da Windows 10 kurabilirim değil mi?
Elbette kurabilirsiniz hocam bütün videolarda herkes aynı şeyi yapıyor basit bir işlem Technopat veya başka kanallardan bakabilirsiniz soğutması. W11 Home şuanda 10'a göre daha stabil güncel bir bilgisayarda W11 daha iyi çalışıyor ama size kalmış.

Elbette kurabilirsiniz hocam bütün videolarda herkes aynı şeyi yapıyor basit bir işlem Technopat veya başka kanallardan bakabilirsiniz soğutması. W11 Home şu anda 10'a göre daha stabil güncel bir bilgisayarda W11 daha iyi çalışıyor ama size kalmış.

Tamamdır teşekkürler

Hocam temizliği yapamam diyorsanız yaptırın, format felan uğraşmayın. Kendiniz halledersiniz arkadaşlar da söylemiş.

Güzel bir iç temizliği - macun yenileme - boruların kontrolü - fanların kontrolü ile mis gibi olur cihazınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı