Hamza41 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 521 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Termal macun ve laptop içini temizleticem. İsinip kapanma sorunu var. Format da attırmak mantıklı mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2022
Termal macun ve laptop içini temizleticem. İsinip kapanma sorunu var. Format da attırmak mantıklı mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum.
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 17 26 Temmuz 2022 #2 Mantıklıdır, temiz kurulumun zararı değil faydası olur.
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.054 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 26 Temmuz 2022 #3 Termal macun ve leptop içini temizlemek olur ama formatla bilgisayarın ısınmasının hiç bir alakası yok . Yeni format atsanızda boş
Termal macun ve leptop içini temizlemek olur ama formatla bilgisayarın ısınmasının hiç bir alakası yok . Yeni format atsanızda boş
Hamza41 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 521 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 Jasanayaka dedi: Mantıklıdır, temiz kurulumun zararı değil faydası olur. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum sil baştan en iyisi. Fikriniz için teşekkürler :] Cr Oyuncusu dedi: Termal macun ve leptop içini temizlemek olur ama formatla bilgisayarın ısınmasının hiç bir alakası yok . Yeni format atsanızda boş Genişletmek için tıkla... PC birazda yavaş çok dosya var.
Jasanayaka dedi: Mantıklıdır, temiz kurulumun zararı değil faydası olur. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum sil baştan en iyisi. Fikriniz için teşekkürler :] Cr Oyuncusu dedi: Termal macun ve leptop içini temizlemek olur ama formatla bilgisayarın ısınmasının hiç bir alakası yok . Yeni format atsanızda boş Genişletmek için tıkla... PC birazda yavaş çok dosya var.
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.054 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 26 Temmuz 2022 #5 Hamza41 dedi: Bende öyle düşünüyorum sil baştan en iyisi. Fikriniz için teşekkürler:] PC biraz da yavaş çok dosya var. Genişletmek için tıkla... Dostum yavaşlıkla ve dosyaların çoğunluğu ile ısınmanın zerre kadar alakası yoktur. Ama gene de sen bildiğini yapabilirsin.
Hamza41 dedi: Bende öyle düşünüyorum sil baştan en iyisi. Fikriniz için teşekkürler:] PC biraz da yavaş çok dosya var. Genişletmek için tıkla... Dostum yavaşlıkla ve dosyaların çoğunluğu ile ısınmanın zerre kadar alakası yoktur. Ama gene de sen bildiğini yapabilirsin.
Hamza41 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 521 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #6 Cr Oyuncusu dedi: Dostum yavaşlıkla ve dosyaların çoğunluğu ile ısınmanın zerre kadar alakası yoktur. Ama gene de sen bildiğini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle değil.Isinma ile alakası olmadığını anladım fakat açılışta falan çok gecikmeler oluyor bu yüzden formatta attirayim diyorum giderken.
Cr Oyuncusu dedi: Dostum yavaşlıkla ve dosyaların çoğunluğu ile ısınmanın zerre kadar alakası yoktur. Ama gene de sen bildiğini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle değil.Isinma ile alakası olmadığını anladım fakat açılışta falan çok gecikmeler oluyor bu yüzden formatta attirayim diyorum giderken.
alisaidcelikk Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #7 Hamza41 dedi: Termal macun ve laptop içini temizleticem. İsinip kapanma sorunu var. Format da attırmak mantıklı mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Formatın ısınma sorununa bir etkisi olmaz eğer arkada çalışan uygulamları falan kapatmadıysan Görev Yöneticisi'nden. Ama format atıp temiz kurulum yapmak iyidir ama ısınmayla alakası yok.
Hamza41 dedi: Termal macun ve laptop içini temizleticem. İsinip kapanma sorunu var. Format da attırmak mantıklı mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Formatın ısınma sorununa bir etkisi olmaz eğer arkada çalışan uygulamları falan kapatmadıysan Görev Yöneticisi'nden. Ama format atıp temiz kurulum yapmak iyidir ama ısınmayla alakası yok.
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.054 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 26 Temmuz 2022 #8 Hamza41 dedi: Yok hocam öyle değil.Isinma ile alakası olmadığını anladım fakat açılışta falan çok gecikmeler oluyor bu yüzden formatta attirayim diyorum giderken. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz
Hamza41 dedi: Yok hocam öyle değil.Isinma ile alakası olmadığını anladım fakat açılışta falan çok gecikmeler oluyor bu yüzden formatta attirayim diyorum giderken. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz
Hamza41 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 521 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #9 Cr Oyuncusu dedi: Siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ama PC kendi içinde sifirlandigi için güzel bir hızlanma olur değil mi ? Cevaplarınız için teşekkürler.
Cr Oyuncusu dedi: Siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ama PC kendi içinde sifirlandigi için güzel bir hızlanma olur değil mi ? Cevaplarınız için teşekkürler.
Cr Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.054 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 26 Temmuz 2022 #10 Hamza41 dedi: Ama PC kendi içinde sifirlandigi için güzel bir hızlanma olur değil mi? Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet güzel bir hızlanma olur , bence format işlemi 5-6 ayda bir yapılması gereken bir işlemdir. Konu ile alakası yok ama bence format attırmak için bilgisayarcıya para verme. Kendim yaparım diyorsan sana bir video atacağım?
Hamza41 dedi: Ama PC kendi içinde sifirlandigi için güzel bir hızlanma olur değil mi? Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet güzel bir hızlanma olur , bence format işlemi 5-6 ayda bir yapılması gereken bir işlemdir. Konu ile alakası yok ama bence format attırmak için bilgisayarcıya para verme. Kendim yaparım diyorsan sana bir video atacağım?