Aktif olarak RX 570 4 GB kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok fazladan elime GTX 1060 6 GB geldi fakat derece sorunu var. FurMark testinde 87 dereceye kadar gördü. Bunu satmak istiyorum Sahibinden'de 3500TL civarına satılıyor o modeli, ekran kartının içi hiç açılmamış büyük ihtimal termal macunu bitmiştir elimde termal macun ve onu açacak tornavida bile yok uğraşmak da istemiyorum bu durumda ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
3500 degilde pazarlıkla alan adam 3000 gibi bir şey der istersen direk oyle sat alıcı yapsın bakımlarını ama satarken belirt soyle bir imkan sun bakımını yaparım ama fiyat artar de aldığın malzemelere göre de ne kadar arttıracagını dusunursun.
3.5 edeceğini bende sanmıyorum ona yakın olan RX 580 2 bin hatta daha ucuzlara rahatlıkla bulunabiliniyor ama kartın değerini her türlü artırır üstüne yedek macun ve pedleriniz olur ileride alacağınız veya şu anki ekran kartınızda da kullanırsınız bunları. İsterseniz 1060'ı kullanıp RX 570'i satabilirsiniz size kalmış.
3500 degilde pazarlıkla alan adam 3000 gibi bir şey der istersen direk oyle sat alıcı yapsın bakımlarını ama satarken belirt soyle bir imkan sun bakımını yaparım ama fiyat artar de aldığın malzemelere göre de ne kadar arttıracagını dusunursun.