Isınma ve kasma sorunu olan LG G3 iade veya değişim yaparlar mı?

Minemoysre

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşimin kullandığı lg g3 oldukça sorunlu ve sorunlar şöyle:
1- Aşırı ısınma sorunu tarayıcıda 3 dakika olmadan ısınmadan dolayı kasmalar başlıyor.
2- Aşırı kasma resmen eski nokia 700 telefonumdan daha çok kasıyor.
3- Ekran çerçevesindeki ve kameranın altında boşluklar var ve tüm kenarlarında var ve arasına toz gibi şeyler giriyor kameranın içine bir girmiş.
4- G3 modellerinde olan alttaki mikrofondaki çatlama bu telefonda da var ama o kadar büyük değil.

Arkadaşlar kardeşim telefonu ağustos sonlarında almıştı yani üstünden 3 ay kadar geçti ama mikrofon çatlağı yeni başlamış ve telefon 1 kere yere düşmüş bu telefonu servise yollarsak iade veya değişim şansı alma şansımız olur mu?

Hayır vatan bilgisayardan aldık ve oraya götürdüm oradaki arkadaşlar camdaki boşlukların tasarım olduğunu söyledi bende servise yollar mısınız diye sordum ve istersen yollarız dedi.

Ekran parlaklığım çoğunlukla otomatik ve 3. parti uygulama nedir? Ben android kullanıcısı değilim onun için bilmiyorum.

Arka plan uygulamaları diyorsanız onları kapatıyoruz ama uygulamalar kısmından devre dışı bırak gibi seçenekler var onları kurcalamadım.

O zaman sen servise yolla paraya yazık öyle bir telefon alıyorsun kasıyor. Büyük ihtimal işlemcisinde sorun vardır.

Clean Master ile telefonun önbelleğini ve ram'ini temizlemeni öneririm ama fayda edeceğini sanmıyorum. Telefon kasıyorsa iki nedeni vardır onlar da ram'in dolu olması ve işlemcinin eskimesidir. Ama sizin telefonun sorun büyük ihtimalle işlemcisindendir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı