Ben eski bilgisayar sanmıştım Yeni bir bilgisayar için 90 derece çok yüksek bir rakam değilmi? Daha önce laptop kullanmadım belki ondan olabilir fakat benim 5 yıllık masaüstü bilgisayarım en yoğun kullanımda anca 90 derece oluyor.
Ben eski bilgisayar sanmıştım Yeni bir bilgisayar için 90 derece çok yüksek bir rakam değilmi? Daha önce laptop kullanmadım belki ondan olabilir fakat benim 5 yıllık masaüstü bilgisayarım en yoğun kullanımda anca 90 derece oluyor.
Laptopların sınırlı soğutma seçeneklerini ve sahip olduğu parçaları göz önünde bulundurursak gayet normal. 1660 Ti gibi bi ekran kartını ve 9750 H gibi bir işlemciyi soğutmak kolay olmayacaktır
Arkadaşın da dediği gibi laptoplar için çok uç dereceler değil bu sıcaklıklar ,MSI Asus gibi markalarin da gördüğü sıcaklıklar. Masa üstü opsiyonum olsaydı kesinlikle tercih ederim fakat laptop mecburi olduğu için bu sıcaklıklara alışacağız sanırım.