Isıtmalı ekranlar nasıl açılır?

uygarbas06

Hectopat
Merhaba Samsung J7 Prime kullanıyorum. Ekran ısıtma ile açıldığını öğrendim fakat elimde yetkililerin kullandığı ısıtıcılardan yok. Çözüm olarak saç kurutma makinesını duydum ama ne kadar güvenilir bilemedim. Cihazın ana kartına kamerasına ne bileyim başka parçalarına sorun çıkarır mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Şu soğutucu jellerin mikrodalgada ısıtılan halleri var, şişiyorlar ve kesinlikle olması gereken dereceyi geçmiyorlar. Onlara bir bak. Ayrıca daha önce telefon açmadıysan elinde kalabilir, yamuk yapıştırabilirsin geriye vb. Dikkatli ol dostum.

Teknik servislerde kullanılan ısıtma ekranı kasaya bağlı tutan silikonu yumuşatır böylece ekran daha kolay çıkar. Saç kurutma makinesi ile de çıkabilir fakat ısıttıktan sonra plastik bir kart tarzı birşey kullanarak kenarlardan kanırtmanız lazım ekranı yumuşak bir şekilde zarar vermeden. Anakarta kameraya vs. zarar gelmez.

İnternette nasıl aratabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…