İşitme engeli ile engelli indiriminden yararlanılabilir mi?

Daha fazla  
Sağ kulağımın %100 işitme engeli var. Sol kulağımda ise çınlama var. Araba indiriminden faydalanabilir miyim? Yüzde kaç engelli raporu alabilirim?

Sağ kulağımın %100 işitme engeli var. Sol kulağımda ise çınlama var. Araba indiriminden faydalanabilir miyim? Yüzde kaç engelli raporu alabilirim?

Sağlık kuruluna girmen gerekiyor ne kadar hastasın biz nereden bilelim.

Engelli raporunu çıkarman gerekiyor. Sonuca göre engellilik oranı %90 ve üzeri ise sıfır araç alırken ÖTV'den muaf tutuluyor. Ancak ümitlenmeyin, ben de doğuştan işitme engelliyim ve %60 üzeri engelli oranım olmasına rağmen bu ÖTV indiriminden faydalanamıyorum.

engellilik oranı %40 ve üzeri olduğunda da indirim var diye biliyorum. sağ kulağım doğuştan sağır

engellilik oranı %40 ve üzeri olduğunda da indirim var diye biliyorum. sağ kulağım doğuştan sağır
internette tek kulak işitme kaybı oranı %67.2 üzeri olanlar indirimden faydalanabilir yazıyor

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun araba alman için toplam %90 üstü raporun olması gerekli. Rapor %89 da bile kalsa yararlanamazsın bunun için de heyete girmen gerekli. Heyet için belirli bir miktar para ve istenilen tahlillere göre ücret ödüyorsun ortalama 3/4 hafta içinde sonuçlanır.

%40 ile %90 arası ayrı indirim var diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…