Efe yılmaz465783 Zeptopat Katılım 18 Kasım 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:41 #1 Size soru sormak istiyorum; ben işitme engelliyim ve buyuyunce motor ehliyeti veya araba ehliyeti alabiliyor muyum? Bazilari hayir diyor bazilari evet diyor, anlamadim konuyu biraz.
Size soru sormak istiyorum; ben işitme engelliyim ve buyuyunce motor ehliyeti veya araba ehliyeti alabiliyor muyum? Bazilari hayir diyor bazilari evet diyor, anlamadim konuyu biraz.
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN Dün 20:43 #2 Motoru bilmem ama gerekli ekipmanlarla donatılmış engelli araçlarını kullanabilecek şekilde alabilirsiniz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Motoru bilmem ama gerekli ekipmanlarla donatılmış engelli araçlarını kullanabilecek şekilde alabilirsiniz diye biliyorum.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.431 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye Dün 20:44 #3 İşitme seviyenize bağlı. Tamamen işitme engelliler alamıyor cihazla da olsa bile korna seslerini işitecek düzeyde olmanız lazım. Artı 0 Eksi
İşitme seviyenize bağlı. Tamamen işitme engelliler alamıyor cihazla da olsa bile korna seslerini işitecek düzeyde olmanız lazım.
W Wis_ex Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:52 #4 Alabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Efe yılmaz465783 Zeptopat Katılım 18 Kasım 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:52 #5 Peki motor ehliyeti alınır mı? Artı 0 Eksi