Efe yılmaz465783 Zeptopat Katılım 18 Kasım 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:01 #1 Her zaman şunu merak ediyorum. İşitme engelliler 20 yaşinda askere gider mi? Aklima takılıyor da bilen var mı?
Her zaman şunu merak ediyorum. İşitme engelliler 20 yaşinda askere gider mi? Aklima takılıyor da bilen var mı?
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.906 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:03 #2 İşitme engelli adamı askere almazlar diye biliyorum. Tek kulağı duymayan birini almadılar askere mesela. Artı 0 Eksi
İşitme engelli adamı askere almazlar diye biliyorum. Tek kulağı duymayan birini almadılar askere mesela.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.551 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya Dün 16:04 #3 Ciddi derecede işitme kaybı varsa muaf sayılıyorlar. Artı 0 Eksi
Mete Kunteper Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 91 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:11 #4 İşitme engelliler normal şartlarda askere alınmıyor hocam. Muayenede işitme kaybı belli bir seviyenin üzerindeyse “askerliğe elverişli değildir” raporu veriliyor. Yani 20 yaşına gelmiş olsa bile işitme engeli varsa genelde direkt muaf oluyor. Artı 0 Eksi
İşitme engelliler normal şartlarda askere alınmıyor hocam. Muayenede işitme kaybı belli bir seviyenin üzerindeyse “askerliğe elverişli değildir” raporu veriliyor. Yani 20 yaşına gelmiş olsa bile işitme engeli varsa genelde direkt muaf oluyor.
HakanXD Megapat Kek günü Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.975 Çözümler 51 Yer Bursa Dün 16:40 #5 Efe yılmaz465783 dedi: Her zaman şunu merak ediyorum. İşitme engelliler 20 yaşinda askere gider mi? Aklima takılıyor da bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ne kadar kayıp olduğuna göre değişir doktorun heyete sevk eder heyet duruma göre karar verir o yüzden kesin gider veya gidemeyiz diyemeyiz. Artı 0 Eksi
Efe yılmaz465783 dedi: Her zaman şunu merak ediyorum. İşitme engelliler 20 yaşinda askere gider mi? Aklima takılıyor da bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ne kadar kayıp olduğuna göre değişir doktorun heyete sevk eder heyet duruma göre karar verir o yüzden kesin gider veya gidemeyiz diyemeyiz.