Isıyla yapışan makaron nereden alınabilir?

EagleEye

Decapat
Şarj kablolarımın ömrünü uzatmak için bu makaronlardan kaplamak istiyorum lakin Online alışveriş siteleri dışında nereden bulabilirim bunları? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj kablolarımın ömrünü uzatmak için bu makaronlardan kaplamak istiyorum lakin Online alışveriş siteleri dışında nereden bulabilirim bunları? Teşekkürler.

Elektronik tamiri yapan yerlerde televizyoncu vs bulunur ama verirler mi bilemem.

Şarj kablosuna yapabilmen için soket kısmından geçebilecek kadar geniş ama daraldığında kabloyu sarabilecek kadar dar olması gerekiyor. Böyle bir Makaron bulma ihtimaliniz düşük.

Direnc.net, robotistan, motorobit gibi yerlerden alabilirsiniz, her ölçüde satarlar, kablonuzu, kablonun soket başını ve makaronun daralma miktarını hesaba katarak sipariş vermeniz gerekiyor.

Elektrikçide ve bazı yapı marketlerde bulabilirisniz. Ben internetten uygun fiyata tüm ölçülerde almıştım halen kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20230320_004418.jpg
    IMG_20230320_004418.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 40

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı