İskambil deste önerisi

Sürekli oynamayacağım zaten kart üzerinde yapılan hareketler, sihirbazlıklar, küçük trickler ilgimi çekiyor bunlar dışında kart'ın tasarımında standart olanlardan değil benim için siyah beyaz olması yeterli. Uzun süreli kullanım amaçlı su geçirmez pvc plastik ya da kağıt'mı tercih etmeliyim? Bütçe olarak 100-400 arası bakıyorum.

Örnek.
Spelt'in kendi sitesi (güvenilir mi bilmiyorum)
Trendyol Spelt
Ürünlerin fiyat farkı olarak 2 katı bunlar iyi midir?
Bir tanıdığımda Bicycle deste vardı bu ürün iyimidir?

Son düzenleme:
Sürekli oynamayacağım zaten kart üzerinde yapılan hareketler, sihirbazlıklar, küçük trickler ilgimi çekiyor bunlar dışında kart'ın tasarımında standart olanlardan değil benim için siyah beyaz olması yeterli. Uzun süreli kullanım amaçlı su geçirmez pvc plastik ya da kağıt'mı tercih etmeliyim? Bütçe olarak 100-400 arası bakıyorum.

Örnek.
Spelt'in kendi sitesi (güvenilir mi bilmiyorum)
Trendyol Spelt
Ürünlerin fiyat farkı olarak 2 katı bunlar iyi midir?
Bir tanıdığımda Bicycle deste vardı bu ürün iyimidir?

Fiyatı biraz daha arttırabilirseniz Bicycle Index öneriyorum. Elimde 2 destesi mevcut, yıllardır kullanıyorum kutusu hariç yıpranma yok.

Bicycle kartlar güzel oluyor.

Hangi modelini tercih etmeliyim? Mesela şu anki konudaki masmavi gözümü yorar. Örnek koyduğum tasarımı speltler gibi siyah üzerinde yoğunlaşmış istiyorum.

Fiyatı biraz daha arttırabilirseniz bicycle öneriyorum. Evimde 2 destesi mevcut, yıllardır kullanıyorum kutusu hariç yıpranma yok.

Bahsettiğim trickler üzerinde denemeler yapıp heves gidermek istiyorum ama ürünlerin linkini bırakabilirseniz beğenirsem bütçemi artırıp onlara yönelirim.

Bicycle al geç direkt.

Bicycle marka tasarımda siyah-beyaz ağrılıklı öneriniz varsa ve link bırakırsanız onlara da bakabilirim çünkü benim attığım masmavi gözümü yoruyor.

Trendyol'da iki katı olma sebebi; %20 komisyon, 3.5 TL hizmet bedeli, kargo ücreti, oluşan yeni fiyatın vergilendirmesi :D.

Kullanmıştım eh işte götürür biraz.

Veya

Trendyol'da iki katı olma sebebi; %20 komisyon, 3.5 TL hizmet bedeli, kargo ücreti, oluşan yeni fiyatın vergilendirmesi :D.

Kullanmıştım eh işte götürür biraz.

Veya.

Plastikler daha uzun ömürlü olmaz mı? .

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı