M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #1 İnşaatı bitmiş bir binanın iskan işlemleri hakkında bilgisi olan var mı? Ne kadar sürer tahmini?
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.594 Makaleler 4 Çözümler 56 5 Temmuz 2022 #2 Mubis10 dedi: İnşaatı bitmiş bir binanın iskan işlemleri hakkında bilgisi olan var mı? Ne kadar sürer tahmini? Genişletmek için tıkla... Minimum 6 ay diye biliyorum. Sadece inşaatın bitmesi yetmiyor çevre düzenlemesinin de bitmiş olması lazım.
Mubis10 dedi: İnşaatı bitmiş bir binanın iskan işlemleri hakkında bilgisi olan var mı? Ne kadar sürer tahmini? Genişletmek için tıkla... Minimum 6 ay diye biliyorum. Sadece inşaatın bitmesi yetmiyor çevre düzenlemesinin de bitmiş olması lazım.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #3 revivality dedi: Minimum 6 ay diye biliyorum. Sadece inşaatın bitmesi yetmiyor çevre düzenlemesinin de bitmiş olması lazım. Genişletmek için tıkla... Çevre düzenlemeside bitti.
revivality dedi: Minimum 6 ay diye biliyorum. Sadece inşaatın bitmesi yetmiyor çevre düzenlemesinin de bitmiş olması lazım. Genişletmek için tıkla... Çevre düzenlemeside bitti.