ksosmanks Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #11 uchihakratos dedi: Sıralamam sayısal 190k uçak bakımı istiyorum ama YÖK Atlas'tan baktığımda heyet raporu falan istiyor o kafa mı karıştırdı. 2 yıllık ne yazacaksın. Genişletmek için tıkla... Tıbbi goruntuleme teknikleri. İlk acil yardim. Tibbi sekreterlik. Anestezi. Hasta evde bakım.
uchihakratos dedi: Sıralamam sayısal 190k uçak bakımı istiyorum ama YÖK Atlas'tan baktığımda heyet raporu falan istiyor o kafa mı karıştırdı. 2 yıllık ne yazacaksın. Genişletmek için tıkla... Tıbbi goruntuleme teknikleri. İlk acil yardim. Tibbi sekreterlik. Anestezi. Hasta evde bakım.
uchihakratos Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #12 ksosmanks dedi: Tıbbi goruntuleme teknikleri. İlk acil yardim. Tibbi sekreterlik. Anestezi. Hasta evde bakım. Genişletmek için tıkla... Uçak bakımdan vazgeçmenin özel bir sebebi var mı peki.
ksosmanks dedi: Tıbbi goruntuleme teknikleri. İlk acil yardim. Tibbi sekreterlik. Anestezi. Hasta evde bakım. Genişletmek için tıkla... Uçak bakımdan vazgeçmenin özel bir sebebi var mı peki.
ksosmanks Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #13 uchihakratos dedi: Uçak bakımdan vazgeçmenin özel bir sebebi var mı peki. Genişletmek için tıkla... Bölümü bitirebilecegime inancim yok dostum.
uchihakratos dedi: Uçak bakımdan vazgeçmenin özel bir sebebi var mı peki. Genişletmek için tıkla... Bölümü bitirebilecegime inancim yok dostum.
uchihakratos Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #14 ksosmanks dedi: Bölümü bitirebilecegime inancim yok dostum. Genişletmek için tıkla... Peki hayatta başarılar dilerim cevap verdiğin için sağ ol
ksosmanks dedi: Bölümü bitirebilecegime inancim yok dostum. Genişletmek için tıkla... Peki hayatta başarılar dilerim cevap verdiğin için sağ ol
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 2 Ağustos 2025 #15 uchihakratos dedi: Peki hayatta başarılar dilerim cevap verdiğin için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Bölümü yazdınız mı?
uchihakratos dedi: Peki hayatta başarılar dilerim cevap verdiğin için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Bölümü yazdınız mı?
CROWX Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #16 uchihakratos dedi: Peki hayatta başarılar dilerim cevap verdiğin için sağ ol Genişletmek için tıkla... shy 147 var mı ona bak
uchihakratos dedi: Peki hayatta başarılar dilerim cevap verdiğin için sağ ol Genişletmek için tıkla... shy 147 var mı ona bak