Ich Will Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Merhaba, gerekli belgeleri okula teslim ettim. Bundan sonraki süreç ne olacak? Nerede çalışacağımı ve ne iş yapacağımı nasıl öğreneceğim? Tecrübem olmadığı için bilgim yok. Teşekkürler.
Merhaba, gerekli belgeleri okula teslim ettim. Bundan sonraki süreç ne olacak? Nerede çalışacağımı ve ne iş yapacağımı nasıl öğreneceğim? Tecrübem olmadığı için bilgim yok. Teşekkürler.
S Solbyus Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 belgeleri verdiğin kişiler hiçbir şey söylemedi mi
Ich Will Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 Solbyus dedi: belgeleri verdiğin kişiler hiçbir şey söylemedi mi Genişletmek için tıkla... Hayır söylemediler, bir belge imzalayıp çıktım.
Solbyus dedi: belgeleri verdiğin kişiler hiçbir şey söylemedi mi Genişletmek için tıkla... Hayır söylemediler, bir belge imzalayıp çıktım.
S Solbyus Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #4 ben pazartesi günü belge teslim edeceğim o yüzden soruyorum