R R. Erdem Picopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 09:10 #1 Dostlar başlıkta yazdığım gibi. İŞKUR gençlik programında çalışsam yeşil pasaportum yanar mı? Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 09:56
Phenyl Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 155 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 10:05 #2 R. Erdem dedi: Dostlar başlıkta yazdığım gibi. İŞKUR gençlik programında çalışsam yeşil pasaportum yanar mı? Genişletmek için tıkla... Üşenmedim ve müşteri hizmetlerini aradım İŞKUR'un. Pasaportla alakalı herhangi bir sıkıntı olmaz diyorlar ama yine de siz de bir araştırın.
R. Erdem dedi: Dostlar başlıkta yazdığım gibi. İŞKUR gençlik programında çalışsam yeşil pasaportum yanar mı? Genişletmek için tıkla... Üşenmedim ve müşteri hizmetlerini aradım İŞKUR'un. Pasaportla alakalı herhangi bir sıkıntı olmaz diyorlar ama yine de siz de bir araştırın.
R R. Erdem Picopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 10:06 #3 Phenyl dedi: Üşenmedim ve müşteri hizmetlerini aradım İŞKUR'un. Pasaportla alakalı herhangi bir sıkıntı olmaz diyorlar ama yine de siz de bir araştırın. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler gerçekten ben aradım açmadılar onun için yazmıştım sağol
Phenyl dedi: Üşenmedim ve müşteri hizmetlerini aradım İŞKUR'un. Pasaportla alakalı herhangi bir sıkıntı olmaz diyorlar ama yine de siz de bir araştırın. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler gerçekten ben aradım açmadılar onun için yazmıştım sağol
Phenyl Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 155 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 10:08 #4 R. Erdem dedi: çok teşekkürler gerçekten ben aradım açmadılar onun için yazmıştım sağol Genişletmek için tıkla... 34 veya 35 gibi plaka kodlarını tuşlamayın. 51 veya 49 gibi plakalar daha mantıklı.
R. Erdem dedi: çok teşekkürler gerçekten ben aradım açmadılar onun için yazmıştım sağol Genişletmek için tıkla... 34 veya 35 gibi plaka kodlarını tuşlamayın. 51 veya 49 gibi plakalar daha mantıklı.
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 785 Cuma 10:20 #5 Hocam yaş kaç üniversite ye gidiyor musun veya gittin mi?
R R. Erdem Picopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 11:31 #6 Regalor dedi: Hocam yaş kaç üniversite ye gidiyor musun veya gittin mi? Genişletmek için tıkla... yıldız teknik üniversitesindeyim yaşım 19 Phenyl dedi: 34 veya 35 gibi plaka kodlarını tuşlamayın. 51 veya 49 gibi plakalar daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... tamamdır
Regalor dedi: Hocam yaş kaç üniversite ye gidiyor musun veya gittin mi? Genişletmek için tıkla... yıldız teknik üniversitesindeyim yaşım 19 Phenyl dedi: 34 veya 35 gibi plaka kodlarını tuşlamayın. 51 veya 49 gibi plakalar daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... tamamdır
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 785 Cuma 11:47 #7 R. Erdem dedi: Yıldız teknik üniversitesindeyim yaşım 19. Genişletmek için tıkla... Bende üniversiteye bu sene gitmediğim mezuna kaldığım için yeşil pasaportun dondurulabilecegini filan duymuştum onun için sordum.
R. Erdem dedi: Yıldız teknik üniversitesindeyim yaşım 19. Genişletmek için tıkla... Bende üniversiteye bu sene gitmediğim mezuna kaldığım için yeşil pasaportun dondurulabilecegini filan duymuştum onun için sordum.
R R. Erdem Picopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 11:49 #8 Regalor dedi: Bende üniversiteye bu sene gitmediğim mezuna kaldığım için yeşil pasaportun dondurulabilecegini filan duymuştum onun için sordum. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.
Regalor dedi: Bende üniversiteye bu sene gitmediğim mezuna kaldığım için yeşil pasaportun dondurulabilecegini filan duymuştum onun için sordum. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 785 Cuma 12:26 #9 R. Erdem dedi: Hiç duymadım sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. Genişletmek için tıkla... Hocam Ben de duymamıştım da konuştuğum bir dil okulu sahibi söylemişti.
R. Erdem dedi: Hiç duymadım sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. Genişletmek için tıkla... Hocam Ben de duymamıştım da konuştuğum bir dil okulu sahibi söylemişti.