wzearsama Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar krampon aldım bugün geldi. Parmak ucumu çok acıttı bende sıcak suya sokayım dedim. Islandı nasıl kurutabilirim? İade yaparlar mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
Arkadaşlar krampon aldım bugün geldi. Parmak ucumu çok acıttı bende sıcak suya sokayım dedim. Islandı nasıl kurutabilirim? İade yaparlar mi?
Punisherr2113 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 wzearsama dedi: Arkadaşlar krampon aldım bugün geldi. Parmak ucumu çok acıttı bende sıcak suya sokayım dedim. Islandı nasıl kurutabilirim? İade yaparlar mi? Genişletmek için tıkla... Gecmiş olsun. :/
wzearsama dedi: Arkadaşlar krampon aldım bugün geldi. Parmak ucumu çok acıttı bende sıcak suya sokayım dedim. Islandı nasıl kurutabilirim? İade yaparlar mi? Genişletmek için tıkla... Gecmiş olsun. :/
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.097 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 Yani eğer ayakkabının herhangi bir bölümüne hasar vermediyseniz iade yapabilirler de, ayakkabıyı ıslattığınız için mi iade edeceksiniz?
Yani eğer ayakkabının herhangi bir bölümüne hasar vermediyseniz iade yapabilirler de, ayakkabıyı ıslattığınız için mi iade edeceksiniz?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.161 Makaleler 1 Çözümler 16 24 Haziran 2024 #4 Islandi diye niye iade yapiyorsun ki balkona koy kurur. Kucuk geldiyse kuruduktan sonra iadeni yaparsin.
Islandi diye niye iade yapiyorsun ki balkona koy kurur. Kucuk geldiyse kuruduktan sonra iadeni yaparsin.
wzearsama Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 iKayraOnur dedi: Yani eğer ayakkabının herhangi bir bölümüne hasar vermediyseniz iade yapabilirler de, ayakkabıyı ıslattığınız için mi iade edeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Küçük geldi.Zarar görmedi. Görkem Say dedi: Islandi diye niye iade yapiyorsun ki balkona koy kurur. Kucuk geldiyse kuruduktan sonra iadeni yaparsin. Genişletmek için tıkla... Evet öyle düşünüyorum.
iKayraOnur dedi: Yani eğer ayakkabının herhangi bir bölümüne hasar vermediyseniz iade yapabilirler de, ayakkabıyı ıslattığınız için mi iade edeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Küçük geldi.Zarar görmedi. Görkem Say dedi: Islandi diye niye iade yapiyorsun ki balkona koy kurur. Kucuk geldiyse kuruduktan sonra iadeni yaparsin. Genişletmek için tıkla... Evet öyle düşünüyorum.