Islak zeminde outdoor ayakkabı kayar mı?

1 yıl falan kullanmıştım kolay yıpranıyor fakat kaliteli bir ayakkabı. Bütçe sınırın yoksa seni baya bir süre götürecek colombia markasının veya adidas terrex alabilirsin.
Bütçe sınırı var hocam maalesef :) Hazır kullanan birini bulmuşken sorayım, ıslak zeminde kapalı mekanda vs. kayma problemi yaşadın mı hiç?

Bütçe sınırı var hocam maalesef :) Hazır kullanan birini bulmuşken sorayım, ıslak zeminde kapalı mekanda vs. kayma problemi yaşadın mı hiç?
Yaşamadım hocam gönül rahatlığıyla alabilirsin fakat dediğim gibi kolay yıpranıyor tabi nerde kullanacağına falanda bağlı ben baya dağda taşta geziyordum

Kaliteli uygun fiyatta bir şey arıyorsanız altta bıraktığımı tavsiye ederim onun dışında Skechers ve Columbia markasınada göz atabilirsiniz.

Taban detayı hoşuma gitmedi açıkçası hem numarası da yok, yine de teşekkür ederim öneri için.

Yaşamadım hocam gönül rahatlığıyla alabilirsin fakat dediğim gibi kolay yıpranıyor tabi nerde kullanacağına falanda bağlı ben baya dağda taşta geziyordum
Ben günlük hayatta kullanacağım o yüzden daha az yıpranır diye düşünüyorum. Yardımın için sağol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı