İstemiYabgu
Hectopat
- Makaleler
- 1
Günlük hayatta ıslak zeminlerde outdoor ayakkabıların kaydığını söyleyenler var. Kullanıp da böyle durumlarla karşılaşanlar var mı?
Düşündüğüm ayakkabı şu.Malzeme kalitesi ve zemine bağlı
Sanmıyorum. Lumberjack marka ayakkabılar genelde kaliteli oluyor.Düşündüğüm ayakkabı şu.
![]()
Lumberjack Shell 2pr Siyah Erkek Outdoor - Fiyatı, Yorumları
Lumberjack Shell 2pr Siyah Erkek Outdoor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1 yıl falan kullanmıştım kolay yıpranıyor fakat kaliteli bir ayakkabı. Bütçe sınırın yoksa seni baya bir süre götürecek colombia markasının veya adidas terrex alabilirsin.Düşündüğüm ayakkabı şu.
![]()
Lumberjack Shell 2pr Siyah Erkek Outdoor - Fiyatı, Yorumları
Lumberjack Shell 2pr Siyah Erkek Outdoor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçe sınırı var hocam maalesef1 yıl falan kullanmıştım kolay yıpranıyor fakat kaliteli bir ayakkabı. Bütçe sınırın yoksa seni baya bir süre götürecek colombia markasının veya adidas terrex alabilirsin.
Yaşamadım hocam gönül rahatlığıyla alabilirsin fakat dediğim gibi kolay yıpranıyor tabi nerde kullanacağına falanda bağlı ben baya dağda taşta geziyordumBütçe sınırı var hocam maalesefHazır kullanan birini bulmuşken sorayım, ıslak zeminde kapalı mekanda vs. kayma problemi yaşadın mı hiç?
Taban detayı hoşuma gitmedi açıkçası hem numarası da yok, yine de teşekkür ederim öneri için.Kaliteli uygun fiyatta bir şey arıyorsanız altta bıraktığımı tavsiye ederim onun dışında Skechers ve Columbia markasınada göz atabilirsiniz.
![]()
Lumberjack Dallas 2pr Watherproof Termo Kaymaz Taban Erkek Spor Ayakkabı - Fiyatı, Yorumları
Lumberjack Dallas 2pr Watherproof Termo Kaymaz Taban Erkek Spor Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben günlük hayatta kullanacağım o yüzden daha az yıpranır diye düşünüyorum. Yardımın için sağol.Yaşamadım hocam gönül rahatlığıyla alabilirsin fakat dediğim gibi kolay yıpranıyor tabi nerde kullanacağına falanda bağlı ben baya dağda taşta geziyordum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.