İslam dinini çok fazla sorguluyorum. Araştırdığım zaman çoğu yerde aklıma yatmayan durumlar oluyor. Aklıma yatmayan durumları ne zaman İslam dini hakkında bilgili dediğim kişilere sorsam tatmin edici bir cevap alamıyorum. Çoğunun cevabı sorgulanmaz veya sorgulama oluyor. Yakınınızda veya internet ortamında İslam dini hakkında bilgili dediğiniz kişiler var mıdır? Onlara birkaç soru sormak istiyorum.
Büyüyorsun eğer sana şunu söyleyeyim ben Allah'a inanıyorum ve inanmak için kendime ait sebeplerimde var belki sana göre öyle olmayabilir. Ama eğer Allah'a inanmazsan lütfen saygı duymayı bırakma.
Sorgulamak iyidir arkadaşlar. Sus sus, nereye kadar? Sorgulayıp da bu dini reddeden çoğu kişi kendini Müslüman sayanlardan daha çok biliyor bile olabilir hatta. Aklınızdakileri sorun, cevaplayalım bildiğimiz kadar. Şimdilik doğru yolda olduğunuzu söyleyebilirim sadece.
Bunun bir adım sonrası ise bütün dinleri sorgulamak. Sonrasında tüm inananların tek doğru olduğunu iddia ettikleri yüzlerce farklı din, binlerce farklı tanrı gerçeğini fark ettikten sonra hepsiyle dalga geçmeye başlıyorsun.
Bunun bir adım sonrası ise bütün dinleri sorgulamak. Sonrasında tüm inananların tek doğru olduğunu iddia ettikleri yüzlerce farklı din, binlerce farklı tanrı gerçeğini fark ettikten sonra hepsiyle dalga geçmeye başlıyorsun. .