D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2020 #141 Mustafafnt dedi: Hocam aklımdaki bütün soruları çözdüm. Her şey için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Seçiminiz nedir? Merak ettim şimdi .
Mustafafnt dedi: Hocam aklımdaki bütün soruları çözdüm. Her şey için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Seçiminiz nedir? Merak ettim şimdi .
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.997 Makaleler 1 Çözümler 28 18 Kasım 2020 #142 Denji dedi: O ayette anlatılmak istenen şu, biz sana inanman için Kur'an'ı indirdik diyor Allah. Genişletmek için tıkla... Biz sana onu apaçık indirdik yazan yerden onu nasıl çıkarmamı bekliyorsun?
Denji dedi: O ayette anlatılmak istenen şu, biz sana inanman için Kur'an'ı indirdik diyor Allah. Genişletmek için tıkla... Biz sana onu apaçık indirdik yazan yerden onu nasıl çıkarmamı bekliyorsun?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 18 Kasım 2020 #143 Mustafafnt dedi: Hocam aklımdaki bütün soruları çözdüm. Her şey için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O halde konuyu rapor edin hocam kilitlenmesi için, diğer arkadaşlar tartışıp birbirlerinin kalbini kırmasınlar. Siz de Allah'a emanet olun, hayırlı geceler. Görüşmek üzere inşallah.
Mustafafnt dedi: Hocam aklımdaki bütün soruları çözdüm. Her şey için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... O halde konuyu rapor edin hocam kilitlenmesi için, diğer arkadaşlar tartışıp birbirlerinin kalbini kırmasınlar. Siz de Allah'a emanet olun, hayırlı geceler. Görüşmek üzere inşallah.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 18 Kasım 2020 #144 Teknocuk dedi: Hangi dine inanacağım? Dünya üzerinde zibilyon tane din var. Ya Allah değilde Pagan dinerindeki bir tanrı gerçekse? Genişletmek için tıkla... Bu dinlerden birini seçmelisin ve hangisini seçeceğinde sana kalmış.
Teknocuk dedi: Hangi dine inanacağım? Dünya üzerinde zibilyon tane din var. Ya Allah değilde Pagan dinerindeki bir tanrı gerçekse? Genişletmek için tıkla... Bu dinlerden birini seçmelisin ve hangisini seçeceğinde sana kalmış.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2020 #145 Teknocuk dedi: Biz sana onu apaçık indirdik yazan yerden onu nasıl çıkarmamı bekliyorsun? Genişletmek için tıkla... Çıkaramamanız sizin olayınız. Bakın ben çıkardım ne güzel .
Teknocuk dedi: Biz sana onu apaçık indirdik yazan yerden onu nasıl çıkarmamı bekliyorsun? Genişletmek için tıkla... Çıkaramamanız sizin olayınız. Bakın ben çıkardım ne güzel .
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 18 Kasım 2020 #146 Size son bir tavsiye olarak Elmalı Muhammed Hamdi Yazır'ın mealini okumanızı tavsiye ediyorum. Diyanet'in meali iyice bozdu.
Size son bir tavsiye olarak Elmalı Muhammed Hamdi Yazır'ın mealini okumanızı tavsiye ediyorum. Diyanet'in meali iyice bozdu.
DracheN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 5.165 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #147 24099 dedi: O halde konuyu rapor edin hocam kilitlenmesi için, diğer arkadaşlar tartışıp birbirlerinin kalbini kırmasınlar. Siz de Allah'a emanet olun, hayırlı geceler. Görüşmek üzere inşallah. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde İslam'ı temsil eden insan olsa milyon tane insan tekrar İslam'ı seçerdi belki de.
24099 dedi: O halde konuyu rapor edin hocam kilitlenmesi için, diğer arkadaşlar tartışıp birbirlerinin kalbini kırmasınlar. Siz de Allah'a emanet olun, hayırlı geceler. Görüşmek üzere inşallah. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde İslam'ı temsil eden insan olsa milyon tane insan tekrar İslam'ı seçerdi belki de.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.997 Makaleler 1 Çözümler 28 18 Kasım 2020 #148 Denji dedi: Çıkaramamanız sizin olayınız. Bakın ben çıkardım ne güzel . Genişletmek için tıkla... Hayret, okulda çözdüğümüz okuduğunu anlama temelli paragraf sorularını çözerken en az yanlış bende çıkıyor halbuki. Ben aptalım demek.
Denji dedi: Çıkaramamanız sizin olayınız. Bakın ben çıkardım ne güzel . Genişletmek için tıkla... Hayret, okulda çözdüğümüz okuduğunu anlama temelli paragraf sorularını çözerken en az yanlış bende çıkıyor halbuki. Ben aptalım demek.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 18 Kasım 2020 #149 DracheN dedi: Bu şekilde İslam'ı temsil eden insan olsa milyon tane insan tekrar İslam'ı seçerdi belki de. Genişletmek için tıkla... O kadar cevap attım, arkadaşın sorularını cevapladım ama kimse cevap bile atmadı.
DracheN dedi: Bu şekilde İslam'ı temsil eden insan olsa milyon tane insan tekrar İslam'ı seçerdi belki de. Genişletmek için tıkla... O kadar cevap attım, arkadaşın sorularını cevapladım ama kimse cevap bile atmadı.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 18 Kasım 2020 #150 24099 dedi: O halde konuyu rapor edin hocam kilitlenmesi için, diğer arkadaşlar tartışıp birbirlerinin kalbini kırmasınlar. Siz de Allah'a emanet olun, hayırlı geceler. Görüşmek üzere inşallah. Genişletmek için tıkla... Siz de Allah'a emanet olsun olun hocam. Hayırlı geceler. Hakkınızı helal edin. Sizi çok yordum.
24099 dedi: O halde konuyu rapor edin hocam kilitlenmesi için, diğer arkadaşlar tartışıp birbirlerinin kalbini kırmasınlar. Siz de Allah'a emanet olun, hayırlı geceler. Görüşmek üzere inşallah. Genişletmek için tıkla... Siz de Allah'a emanet olsun olun hocam. Hayırlı geceler. Hakkınızı helal edin. Sizi çok yordum.