Mesajın sadece ilk paragrafı size ithafen.Konuyu ben açmadım yalnız.
Bunlar ayet değil hadis-i şerif ayrıca ayetlerin kaynağı Kurandır.Kaynak belirtmeden ayet var şu var bu var demek yerine kaynak belirtiniz.
Aksini iddia etmedim imzamı okursanız görürsünüz Cumhuriyet yazısını. İslam ülkesi derken çoğunluğun Müslüman olmasından ötürü dedim.Dipçe: Ülkemiz bir İslam ülkesi değildir. Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi dini yoktur.
İslam'da öyle fakat ne yazık ki Müslümanlar yanlış yoldan gidiyor.Ben her daim bilimin yolundan giderim.
İslam Ahlakını araştır derim.Din olsa da olur olmasa da. Ahlak önemli olan yegane şeydir. Ahlaklı insanlar ülkeyi gelistirecektir. Isterse dindar ahlakli isterse agnostik ahlakli olsun.
@Mr. J çok doğru demişsiniz, her insan sizin gibi dinsiz ve ahlaklı olmalı (!)
Mesela Türklerin dünyaya hakim olduğu zamanın Osmanlı'ya denk gelmesi. Osmanlı'nın Şeriat (Allah'ın kanunları) ile yönetilmesi filan bunlar hep tesadüfi şeyler.
"Oku!" kelamıyla başlayan bir dinin bilimle, öğrenmeyle ne alakası var? Haklısınız tabi.
Beni aydınlattınız. Ben de bundan sonra bilimin yolundan gidiyorum deyip pamukta yetiştirdiğim fasulyeye tapacağım.
Eki Görüntüle 213954
Bu çok sert ve kırıcı olmuş. Milleti Timur - Osmanlı diye kırdırmayalım.Tarih bilgin o kadar kıt ki, sana ne anlatsam anlayamayacaksın abicim, kapasite yok sende her konunun altına yazdığın atarlı liseli yorumlarından sonra vardığım kanı budur.
Türklerin dünyaya hakim olduğu zaman dediğinde Timur İmparatorluğu gelip Osmanlı'ya ne yaptı ? 20 Temmuz 1402, fetret devrini başlatan Ankara Savaşı.
Osmanlı'da Ordu devşirmelerin çocuklarından oluşur, Devlet adamlarının çoğu yine devşirmelerin çocuklarıdır. Osmanlı'da Türk olan tek şey gariban köylü ve çiftçilerde. Padişahların kaç tanesinin Validesi Türk'tür bilir misin?
Timur İmparatorluğu Türk devletidir ve döneminde Osmanlı'dan Çok daha Türk'tür. Resmî dilini Osmanlı gibi Arapçayı , Farsçayı , Türkçeyi harmanlayıp adına Osmanlıca dememiş Uygur Türkçesini ve Farsçayı ayrı ayrı resmî dil olarak kullanmıştır.
Bakıyorum yaşın maksimum 17 ama bilmediğin halt yok, her konunun altındasın özellikle de siyasi meselelerde.
Annen baban harçlık vermeyi kesse internet faturasını ödeyemeyeceksin ama maşallah bilmediğin şey yok hayatta.
Sana 2. Abi tavsiyem. Bilmiyorsan susacaksın. Mesaj Kasacam diye milleti kendine güldürmeyeceksin. 17 yaşındayım hayatı biliyorum hallerini de geçeceksin.
Ünlem işareti kullanmalar, falan. Çocuksun sen daha.