İslamiyet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen nedenini söylememişsin ki, sadece kendi görüşlerini belirtmişsin.

Bir çoğunuz neden islam'a kusursuz dediğimi ve agnostik olduğumu düşünüyor, sebebi gözlerimle bir mucize görmediğim için. Kalbim ne kadar islam'ı seçse de zihnim agnostikliği seçiyor.

@Meraklı Köfteci

Düşüncene saygı duyuyorum. Ellerim titrer mi titremez mi bilemezsin. Bir bütünü, parçalarıyla yargılamanın yanlış olduğunu göstermek amacıyla kopyala yapıştır yaptım. Sadece diyanetten araştırma, bir çok kişi var tefsir ile uğraşan. Onları da araştır

İlk önce merhaba bu konuya değinmeden olmazdı. Anlamış bulunmaktayım ki bu ayetlerden yola çıkarak konuşayım inanmıyorsun herkes birbirlerine saygılı olmak zorunda. Söyleyeceğim şey size kötü bir şey değil ama Arapçayı pek bilmiyorsunuz sanırım o yazıldığı ayetlerde anlamları çok farklı yazmışsınız bu pek hoş değil açıkçası. Dinleri kötülememek lazım. Irkçı olmamak gereği bu konularda. Az daha araştırma yaparsanız Nîsa süresi kadınlardan bahsediyor. Ne kadar kutsal olduklarından ve onları yatakta yalnız bırakın derken başka anlamda kullanılmış ve dövün denmez. Bu ayette kadınların temizliği ve kadınların merhametinden bahsediyor. Böyle bir şey söz konusu değil. Irkçı olamamaya özen gösterelim lütfen biraz daha araştırarak olursa daha doğru olur. Teşekkürler efendim. İyi günler dilerim. Umarım doğru yolu bulmuştur yazdığım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…