Ayumu01 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Merhaba ben Windows 10 kullanıyorum indirdiğim bir dosyayı bir yere atarken hep hata veriyor yüklenmiyor. Hata bu. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2021
Merhaba ben Windows 10 kullanıyorum indirdiğim bir dosyayı bir yere atarken hep hata veriyor yüklenmiyor. Hata bu.
Belirsiz İntegral Decipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 1 Mart 2021 #2 Masaüstüne klasör olarak çıkartmayı dene, olmasa bilgisayarı kapatıp açın. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.117 Makaleler 3 Çözümler 194 1 Mart 2021 #3 Steam'den alıp indirirseniz sorun yaşamazsınız. Şifreli bir dosyayı kopyalamaya çalışırken yanlış şifre girerseniz de aynı hatayı alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Steam'den alıp indirirseniz sorun yaşamazsınız. Şifreli bir dosyayı kopyalamaya çalışırken yanlış şifre girerseniz de aynı hatayı alabilirsiniz.
Belirsiz İntegral Decipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 1 Mart 2021 #4 Umarım crack indirme yapmıyorsunuzdur, forumda yasak! Artı 0 Eksi
KS KS Ayumu01 Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #5 Silinen üye dedi: Masaüstüne klasör olarak çıkartmayı dene, olmasa bilgisayarı kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor teşekkür ederim. ItsAllGoodman dedi: Steam'den alıp indirirseniz sorun yaşamazsınız. Şifreli bir dosyayı kopyalamaya çalışırken yanlış şifre girerseniz de aynı hatayı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka dosyalarda da aynı hatayı alıyorum yüksek mbli olduğu içinde olabilir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Masaüstüne klasör olarak çıkartmayı dene, olmasa bilgisayarı kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor teşekkür ederim. ItsAllGoodman dedi: Steam'den alıp indirirseniz sorun yaşamazsınız. Şifreli bir dosyayı kopyalamaya çalışırken yanlış şifre girerseniz de aynı hatayı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka dosyalarda da aynı hatayı alıyorum yüksek mbli olduğu içinde olabilir.
Belirsiz İntegral Decipat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 1 Mart 2021 #6 Ayumu01 dedi: Denedim Olmuyor teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Keşke yardım edebilseydim, iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Ayumu01 dedi: Denedim Olmuyor teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Keşke yardım edebilseydim, iyi akşamlar.