Merhabalar.
Öncelikle Windows 10 Pro 64 bit orijinal kullanıyorum. Ve cihaz modelim Monster Tulpar T7 V16.1.
2 gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu veya ben fark etmemiştim. Fakat 2 gündür başlat menüsünün arama kısmında kasma sorunu yaşıyorum ve işlem merkezinin simgesine tıkladığımda hiçbir şekilde açılmıyor. Bu forumu ve başka forumları araştırdım, birçok kişi işlem merkezinin görünmeme ve başlat merkezinin açılmama sorunuyla ilgili konu açmış,fakat benimki ikisi de değil.
Başlat menüsü ve işlem merkezi var. Başlat menüsü açılıyor fakat arama kısmı bi hayli kastırıyor hatta bir şey arayacağım zaman kendi kendine kapanıyor, 2. deneyişimde düzgün çalışıyor.
İşlem merkezinde ise yine simgesi var fakat hiçbir tepki vermiyor. Yeni bildirimlerim simgenin üzerinde görünüyor fakat tepki yok.
- Windows Defender ile virüs taraması yaptım tamamen temiz çıktı.
- Kullanmadığım veya çok az kullandığım programları/oyunları sildim hiçbir şey değişmedi.
- Sistemi defalarca kapattım/yeniden başlattım fakat yine bir şey değişmedi.
- Görev yöneticisinden benim bilmediğim veya zararlı olabilecek bir program var mı diye kontrol ettim fakat her şey normal görünüyor.
- CCleaner ile detaylı temizlik yaptım. Atık dosyaları, kullanılmayan verileri vs. temizledim fakat değişen bir şey yok.
Kısacası bir türlü çözüme ulaşamadım, bu sorunlar dışında sistemde herhangi bir sorun yok.
Teşekkürler.
Yardımcı olabilecek birisi yok mu?