Bende öyle düşünüyorum ama emin olamadım tam güçte kullansam mı kullanmasam mı diyeİşlemciye çok yük oluyor. Bence kullanmak zararlı
Bence kullanmaBende öyle düşünüyorum ama emin olamadım tam güçte kullansam mı kullanmasam mı diye
Anladım hocam ilk defa masaüstü kullanıyorum 100 e aldım kasadan ses geldi şaşırdımTurbo boost özelliği devreye girmez yani işlemciyi max performansta kullanmamış olursun ama daha stabil çalışır sistem. Bir hızlanıp bir yavaşlamaz. Bende laptopta o şekilde kullanıyordum.
Bir zararı olabileceği düşüncesiyle %99'a çektiysen buna gerek yok zarar göreceği max sıcaklıkta bilgisayar kendini kapatacaktır. İki türlüde kullanabilirsin bir sakıncası yok.Anladım hocam ilk defa masaüstü kullanıyorum 100 e aldım kasadan ses geldi şaşırdım![]()
Turbo fan sesi yüzünden 99 da kullanıyorumBir zararı olabileceği düşüncesiyle %99'a çektiysen buna gerek yok zarar göreceği max sıcaklıkta bilgisayar kendini kapatacaktır. İki türlüde kullanabilirsin bir sakıncası yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.