M Mehmetcan Karakuş Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 211 18 Mayıs 2020 #1 İşlemcim %100'e gelip kapanıyor. Driver'ları güncelle dediler güncelledim. Daha kısa sürede kapanmaya başladı. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
İşlemcim %100'e gelip kapanıyor. Driver'ları güncelle dediler güncelledim. Daha kısa sürede kapanmaya başladı. Neden olabilir?
E Efe Yusufoğlu Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 32 18 Mayıs 2020 #2 Daha önce overclock yaptın mı işlemciye ? Edit: Soğutma veya güç kaynağı yetersiz olabilir. Eğer kendin topladıysan CPU güç bağlantısını doğru yaptın mı ? Artı 0 Eksi
Daha önce overclock yaptın mı işlemciye ? Edit: Soğutma veya güç kaynağı yetersiz olabilir. Eğer kendin topladıysan CPU güç bağlantısını doğru yaptın mı ?
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 18 Mayıs 2020 #3 Soğutmanız nasıl? Artı 0 Eksi
M MLH3456 Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 30 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #4 Mehmetcan Karakuş dedi: İşlemcim %100'e gelip kapanıyor. Driver'ları güncelle dediler güncelledim. Daha kısa sürede kapanmaya başladı. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... ısınmadan kaynaklı sistem kendini koruma amaçlı kapatıyor olabilir Artı 0 Eksi
Mehmetcan Karakuş dedi: İşlemcim %100'e gelip kapanıyor. Driver'ları güncelle dediler güncelledim. Daha kısa sürede kapanmaya başladı. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... ısınmadan kaynaklı sistem kendini koruma amaçlı kapatıyor olabilir
Ng3 Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 244 Çözümler 2 18 Mayıs 2020 #5 Soğutma ile ilgili bir sorun olabilir işlemci fanının doğru çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz. Mümkünse termal macunu yenileyiniz. Artı 0 Eksi
Soğutma ile ilgili bir sorun olabilir işlemci fanının doğru çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz. Mümkünse termal macunu yenileyiniz.
KS KS M Mehmetcan Karakuş Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 211 18 Mayıs 2020 #6 Ng3 dedi: Soğutma ile ilgili bir sorun olabilir işlemci fanının doğru çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz. Mümkünse termal macunu yenileyiniz. Genişletmek için tıkla... İnternetten termal macun önerir misiniz çünkü bilecik te malum durumlardan açık bilgisayarcı bilmiyorum. Efe Yusufoğlu dedi: Daha önce overclock yaptın mı işlemciye? Edit: Soğutma veya güç kaynağı yetersiz olabilir. Eğer kendin topladıysan CPU güç bağlantısını doğru yaptın mı? Genişletmek için tıkla... İşlemci fanım iyi termal macun olmama ihtimali çok yüksek çünkü PC'yi yeni kurdum bozuktu format atmıştım termal macun bulabilirsem çözülür diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Ng3 dedi: Soğutma ile ilgili bir sorun olabilir işlemci fanının doğru çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz. Mümkünse termal macunu yenileyiniz. Genişletmek için tıkla... İnternetten termal macun önerir misiniz çünkü bilecik te malum durumlardan açık bilgisayarcı bilmiyorum. Efe Yusufoğlu dedi: Daha önce overclock yaptın mı işlemciye? Edit: Soğutma veya güç kaynağı yetersiz olabilir. Eğer kendin topladıysan CPU güç bağlantısını doğru yaptın mı? Genişletmek için tıkla... İşlemci fanım iyi termal macun olmama ihtimali çok yüksek çünkü PC'yi yeni kurdum bozuktu format atmıştım termal macun bulabilirsem çözülür diye düşünüyorum.
Ng3 Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 244 Çözümler 2 18 Mayıs 2020 #7 Noctua NT-H1 Cooler Master MasterGel Arctic MX-4 2019 Edition Zalman ZM-STG2 Sırası ile bunlara bakabilirsiniz bütçenize göre hepsi yüksek performanslı macunlardır Artı 0 Eksi
Noctua NT-H1 Cooler Master MasterGel Arctic MX-4 2019 Edition Zalman ZM-STG2 Sırası ile bunlara bakabilirsiniz bütçenize göre hepsi yüksek performanslı macunlardır
KS KS M Mehmetcan Karakuş Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 211 18 Mayıs 2020 #8 Ng3 dedi: noctua NT-H1. Cooler Master mastergel. Arctic MX-4 2019 Edition. Zalman ZM-STG2. Sırası ile bunlara bakabilirsiniz bütçenize göre hepsi yüksek performanslı macunlardır Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Ng3 dedi: noctua NT-H1. Cooler Master mastergel. Arctic MX-4 2019 Edition. Zalman ZM-STG2. Sırası ile bunlara bakabilirsiniz bütçenize göre hepsi yüksek performanslı macunlardır Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.