Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 1 Mayıs 2019 #1 Sorun yukardaki gibi. BIOS'dan bir ayarı var sanırım ama bulamadım. Anakart Asus'un fare kullanılabilir BIOS'u olan bir anakart. Bilgisayar arkadaşımın. Arkadaşımdan CPU-Z ekran görüntüsü atmasını isteyeceğim.
Sorun yukardaki gibi. BIOS'dan bir ayarı var sanırım ama bulamadım. Anakart Asus'un fare kullanılabilir BIOS'u olan bir anakart. Bilgisayar arkadaşımın. Arkadaşımdan CPU-Z ekran görüntüsü atmasını isteyeceğim.
R1V0 Decapat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 169 Çözümler 2 Yer Pendik/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #2 PSU ile alakalı bir sorun olabilir. 0 detayla ancak bu söylenebilir.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 2 Mayıs 2019 #3 Çok detaylı bilgi vermişsiniz İşlemcilerin kendini ve sistemi korumak için kendini kapatma özelliği bayadır beri var. Ama bu derece 60 değil, 80,90 derece. Sıkıntı işlemcide değil, anakartta olabilir.
Çok detaylı bilgi vermişsiniz İşlemcilerin kendini ve sistemi korumak için kendini kapatma özelliği bayadır beri var. Ama bu derece 60 değil, 80,90 derece. Sıkıntı işlemcide değil, anakartta olabilir.
Dunyanin en iyi nicki Decapat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 600 Çözümler 1 2 Mayıs 2019 #4 Arkadaşın verdiği bilgi bu kadar kusura bakmayın. PSU yetiyor sorun o değil. Kontrol etmiştim. Furkan17TR dedi: Çok detaylı bilgi vermişsiniz İşlemcilerin kendini ve sistemi korumak için kendini kapatma özelliği bayadır beri var. Ama bu derece 60 değil, 80,90 derece. Sıkıntı işlemcide değil, anakartta olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki kendini kapatma sıcaklığı BIOS dan değiştirilir mi?
Arkadaşın verdiği bilgi bu kadar kusura bakmayın. PSU yetiyor sorun o değil. Kontrol etmiştim. Furkan17TR dedi: Çok detaylı bilgi vermişsiniz İşlemcilerin kendini ve sistemi korumak için kendini kapatma özelliği bayadır beri var. Ama bu derece 60 değil, 80,90 derece. Sıkıntı işlemcide değil, anakartta olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki kendini kapatma sıcaklığı BIOS dan değiştirilir mi?