ali019283 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #21 Laptop olduğundan sıkıntı yok. 95 e kadar yolu var oyun oynarken.
SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #22 e.n.e.s dedi: Anladım hocam, ben harici ekran kartınız varsa sıcaklıktan frekans düşürüyordur diye söylemiştim. Bu arada ekran kartı modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Intel UHD Grapihcs 620 Weeeii dedi: Sistem gereksinimlerine güvenmeyin. Çoğu şirket oyunu çıkardığı zaman gereksinimleri yazıyor ve öyle bırakıyor. Bunun en büyük örneği CS:GO zaten. Alacağınız oyunun düşük sistemlerdeki performansları ile ilgili videolar izleyin. Genişletmek için tıkla... Minecraft bile nadir takılıyor.
e.n.e.s dedi: Anladım hocam, ben harici ekran kartınız varsa sıcaklıktan frekans düşürüyordur diye söylemiştim. Bu arada ekran kartı modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Intel UHD Grapihcs 620 Weeeii dedi: Sistem gereksinimlerine güvenmeyin. Çoğu şirket oyunu çıkardığı zaman gereksinimleri yazıyor ve öyle bırakıyor. Bunun en büyük örneği CS:GO zaten. Alacağınız oyunun düşük sistemlerdeki performansları ile ilgili videolar izleyin. Genişletmek için tıkla... Minecraft bile nadir takılıyor.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 19 Kasım 2021 #23 SoPofL dedi: Intel UHD Grapihcs 620 Minecraft bile nadir takılıyor. Genişletmek için tıkla... UHD 620 için normal diyebiliriz.
SoPofL dedi: Intel UHD Grapihcs 620 Minecraft bile nadir takılıyor. Genişletmek için tıkla... UHD 620 için normal diyebiliriz.
SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #24 e.n.e.s dedi: UHD 620 için normal diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Daha iyi ucuz-orta bütçeli bir ekran kartı önerebilir misiniz?
e.n.e.s dedi: UHD 620 için normal diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Daha iyi ucuz-orta bütçeli bir ekran kartı önerebilir misiniz?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 19 Kasım 2021 #25 SoPofL dedi: Daha iyi ucuz-orta bütçeli bir ekran kartı önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam laptopta ekran kartı değiştirilemiyor, anca 7-8 sene öncekilerde ama onlarında bazılarında.
SoPofL dedi: Daha iyi ucuz-orta bütçeli bir ekran kartı önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam laptopta ekran kartı değiştirilemiyor, anca 7-8 sene öncekilerde ama onlarında bazılarında.
SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #26 e.n.e.s dedi: Hocam laptopta ekran kartı değiştirilemiyor, anca 7-8 sene öncekilerde ama onlarında bazılarında. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. İyi akşamlar, Allah'a emanet dostum.
e.n.e.s dedi: Hocam laptopta ekran kartı değiştirilemiyor, anca 7-8 sene öncekilerde ama onlarında bazılarında. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. İyi akşamlar, Allah'a emanet dostum.