İşlemci, Anakart, RAM Önerisi

Basri37

Hectopat
Makaleler
2
IMG_0173.JPG

Bu üçlüyü almayı planlıyorum. Elimde kasa ve PSU var.

PSU: FSP Hyper Serisi 700 Watt

Son düzenleyen: Moderatör:
weq.png
qwe.png
Ramleri 2 slot halinde kullan daha performanslı olur 2x4 daha ucuza buldum parçaları senin için bende burdan almayı düşünüyorum. Msi B360M modelini alacağım ama ben Ram slotundan Başka fark göremedim çünkü.
q.png

İ3 8100 le 1050 Ti performanslarını izlemenizi öneririm.

Bir iki oyunda 2-3 fps önde olması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Önünüze Benchmark testini koydum her açıdan %10-%40 arasında daha iyi olduğu görülüyor. Bilmediğiniz bir konuda başkalarını da yanlış bilgilendirmeyin.

Bir iki oyunda 2-3 fps önde olması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Önünüze Benchmark testini koydum her açıdan %10-%40 arasında daha iyi olduğu görülüyor. Bilmediğiniz bir konuda başkalarını da yanlış bilgilendirmeyin.
i5 8400 alacaktım arastırmalar sonunda 8.nesil i3 ler in daha iyi olduğunu boşa fiyat farkı bana göre kişiden kişiye değişir.
1050 ti btf 1 ultra 60-70 fps

i3 8350 k da alınabilir. Ayni fiyat i5 8400

Bakın bilmeden konuştuğunuz o kadar belli ki, çarpanı açık bir işlemci için Z serisi anakart alınır. Eğer B360 alacaksa i3 8350 K almak mantıksız. Ve sizin i3 tercih etmeni daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. İ5 8400 daha geleceğe dönük ve daha başarılı bir işlemcidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı